Podijeli objavu

Talentirana Norvežanka u dvije je godine na krilima hitova poput “Strangers” i “Don’t Feel Like Crying” potvrdila status jedne od najsnažnijih mladih sila skandinavskog popa.

Njeno iščekivano debitantsko studijsko izdanje “Sucker Punch” je hrvatskoj publici dostupno u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

“Sucker Punch” donosi kolekciju uzbudljivih pjesama koje pomiču granice suvremene pop glazbe. “Na ovom se albumu nalaze balade, pjesme o prijateljstvu, o ljubavi, pa čak i o poslovnom svijetu. Teme su raznolike. Pop je žanr koji ima toliku tematsku širinu, osjećam se kao da mi nudi slobodu i prostor da pišem i stvaram štogod mi padne na pamet.”, komentirala je pjevačica. Na albumu se našao i singl “Strangers”, himničan pop hit čiji je službeni spot na YouTubeu do danas skupio više od 44 milijuna pregleda:

Ono što Sigrid čini autentičnom njena je pozitivna i iskrena vizija glazbe, kao i buntovnost koju s lakoćom pretače u vlastite pjesme. To je pokazala i hitovima „Don’t Kill My Vibe“, Sucker Punch“, “Don’t Feel Like Crying” i hvaljenim EP izdanjem „RAW“. Te su joj uspješnice omogućile nastupe na nekim od najprestižnijih događaja u svijetu – Royal Variety Performance i dodjela Nobelove nagrade za mir.

Sigrid Solbakk Raabe rođena je 1996. godine u Norveškoj. Glazbenu je karijeru započela 2013. godine debitantskim singlom „Sun“. Još prije objave debitantskog albuma nastupala je na brojnim popularnim festivalima kao što su Reading, Glastonbury i Coachella. Svojim talentom i predanošću osvojila je prvo mjesto prestižne BBC Sound of 2018 ankete u kojoj su sudjelovali glazbeni kritičari. Broj streamova još je jedan od brojnih pokazatelja njene popularnosti – pjevačica ih je do sad sakupila više od 570 milijuna.

Sigrid je početkom ožujka započela veliku europsku turneju tokom koje će nastupati uz velika imena kao što su George Ezra i Maroon 5. Svi su datumi koncerata dostupni na njenoj službenoj web stranici.