Podijeli objavu

Čovjek koji u svojim pjesmama slavi ljubav, a ujedno je i sam veliki romantičar priprema vam posebnu glazbenu poslasticu.

Ne propustite noć ljubavi i romantike iz glazbenog pera jedinstvenog Sandija Cenova, na samo Valentinovo, srijeda 14.02. u zagrebačkom klubu Opera.

Poznato je kako miljenik ženske publike i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, na svojim koncertima stvara prepoznatljivu atmosferu, koja vas jednostavno poziva na pjesmu i ples. Uz njegove pjesme odrasle su generacije obožavatelja, a Sandi četvrt stoljeća karijere odlično pretvara u vrhunski koncertni program, koji se savršeno uklapa u sve prostore.

Sve ovo, očekuje vas u klubu Opera, a dva dana kasnije 16.02. u Makarskoj u klubu Marineta.

Foto: Hrvoje Serdar

Ovaj zagrebački nastup, poklapa se sa godišnjicom prošlogodišnje Sandijeve iznimne glazbene večeri, emotivnim koncertom u rasprodanoj Gavelli, kojim je Sandi proslavio 25 godina uspješne glazbene karijere.

‘Baš na današnji dan navršava se točno godinu dana od mog obljetničkog koncerta u Gavelli. To je bio koncert pun emocija i zauvijek ću pamtiti tu neobjašnjivu kemiju, koja se dogodila između moje pubilke i mene. Mnogi nisu uspjeli doći do svoje ulaznice za taj koncert, pa sam obećao kako ću svake godine u ovo vrijeme napraviti koncert u Zagrebu. Ove godine Dan zaljubljenih proslavit ćemo zajedno 14.02. u clubu Opera. A odmah dva dana nakon toga, (16.02.), vidimo se malo južnije – u Makarskoj, u clubu Marineta. Nadam se kako će se ponovno dogoditi ta kemija, koja moju pubiliku i mene spaja svih ovih godina.’, poručio je ovom prigodom Sandi.

Dok čekamo Sandijeve koncerte u Zagrebu i Makarskoj, uživajte u njegovoj aktualnoj pjesmi, predivnoj izvedbi evergreena ‘Ljubi san vašu kćer’.

14.02. Zagreb, Opera Club
16.02. Makarska, Club Marineta