NoA na novom singlu ‘Okovi’ ugostio članove legendarnog Princeovog benda The New Power Generation!

by pro 17, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Novo 65. izdanje Zagrebačkog Festivala biti će bogatije za skladbu svjetske produkcije, ‘Okovi’, Elvisa Sršena Noe, talentiranog autora, instrumentalista i producenta.

Glazbeni dream team

Kada kažemo svjetske, nije riječ o ispraznoj priči, već je NoA na ovoj pjesmi okupio glazbeni dream team, Princeov bend iz 90ih The New Power Generation, koji su dali dodatnu vrijednost na brojne Princeove hitove, pa tako i na ovu skladbu.

https://www.youtube.com/watch?v=W0kkpfd5se0&feature=youtu.be

Sam NoA nije krio zadovoljstvo što je na ovom singlu surađivao sa poznatim svjetskim imenima, sa kojima je već i prije radio,’Ponovno sam iskoristio džoker zovi, i pozvao prijatelje iz Minneappolisa, glazbenike koji su slavu stekli svirajući i snimajući sa jednim od najvećih legendi svih vremena Princeom. Michael Bland na bubnjevima, Sonny Thompson na basu i Tommy Barbarrella na klaviru. Tommy je uz klavir još i aranžirao i snimao strings sekciju. Sve to odvijalo se u Flowers Studiu. Oni su sama jezgra Prince-ovog benda New Power Generation, koji je sa njim dugi niz godina žario i palio po svijetu. Velika je čast imati takve ljude na svojoj pjesmi.’

Kao i u slučaju posljednje pjesme ‘Ti si ta’, NoA i ovoga puta potpisuje tekst, dok je u glazbi, aranžmanu i produkciji, udružio snage s Vojanom Koceićem.

‘Pjesma ‘Okovi’ je nastala pred kraj ljeta, kao bijeg iz trenutka u kojem slutiš da se događa upravo ono šta najmanje želiš. Tekst je napisan u jednom dahu. Bio sam jako inspiriran. Sve što mi se događalo u zadnje vrijeme se pretočilo u tih par minuta.’, zaključio je NoA.

Foto: Antonio Stipinović & Vojan Koceić i Mirko Pivčević – ‘Control’
Single Cover by Vojan Koceić