“Nismo rekli ne”. Novo ljetno glazbeno osvježenje grupe Flyer

by kol 20, 2019Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Nakon velikog radijskog hita “Jednostavnije” grupa Flyer nastavlja s predstavljanjem ljetnih glazbenih poslastica i veselih ritmova.

Sreća, ljubav, ljeto, oblaci, riječi su koje je objeručke prihvatila nova pjesma “Nismo rekli ne” koja će se naći na nadolazećem četvrtom studijskom albumu. Kao i na prošlim singlovima pjesmu glazbeno i tekstualno potpisuje klavijaturist Flyera Mario Kovač, cijeli bend je radio aranžman, a produkciju Goran Martinac iz Croatia Records Studija. Flyer su ovoga puta ugostili Igora Pavlicu na trubi i Ivana Kovačića na saksofonu koji su cijeloj pjesmi dali još bolji ugođaj.

Spot je režirao i montirao Dinko Pasini iz Klikam studija, a sniman je na pisti Zrakoplovno-tehničkog centra u Velikoj Gorici. Flyer su se tako našli na domaćem terenu, poletjeli su stazom beskraja i odveli nas na neko ljepše mjesto.

Ljeto još nije prošlo i ljeto ne može proći bez Flyera koji će se uskoro po četvrti put popeti na pozornicu CMC 200 Slavonija festa u Slavonskom Brodu. Nastupaju glavne festivalske večeri, u subotu 31. kolovoza, a tvrđava Brod savršeno će se uklopiti u njihove vesele glazbene boje i sjajan glas pjevačice Petre Kožar.