Podijeli objavu

U gradu u kojem svaka kamena ulica priča svoju povijest Nina Kraljić i njen band nastupit će prvi puta u Hrvatskom narodnom kazalištu Šibenik, 06. svibnja sa početkom u 20 sati.

Nina Kraljić mlada je i talentirana glazbenica, vlasnica zasigurno jednog od najljepših vokala ovih prostora čiji glas smo prvi puta čuli u prvoj sezoni natjecateljske emisije “The Voice” gdje je uvjerljivom pobjedom stekla laskavu titulu najljepšeg glasa Hrvatske.

Od tada, Nina niže glazbene uspjehe, od nagrade Porin za najboljeg novog izvođača, do predstavljanja Hrvatske na Eurovision Song Contestu na kojem prvi puta nakon sedam godina dovodi Hrvatsku natrag u finale, pa sve do inozemnih turneja i osvajanja nagrade “Slavenska nada” Bjeloruskog Ministarstva kulture.

Krajem 2017. godine stiže i MTV EMAs Adria nominacija. Nina sklada, pjeva, pleše i posuđuje glas mnogim likovima u crtanim filmovima kao što su npr. Štrumpfovi, Rio, Snježna kraljica, Ferdinand, Princeza Sofija…Bella u filmu Ljepotica i zvijer i mnogi drugi.

Šibenčane i okolicu očekuje Ninin glazbeni program pod nazivom “Acoustic World Music Experience”, osmišljen kao poziv na mistično glazbeno putovanje aranžmanima world music skladbi, vješto izmješanih različitih stilova glazbe: od ambijentalnih i profinjenih pop pjesama, filmske glazbe, ethno skladbi, sevdaha, pa sve do Nininih vlastitih skladbi sa albuma “Samo”.

Šibenskoj publici Nina će izvesti i spoj probranih svjetskih uspješnica i hitova – ali na sasvim poseban način i u posebnim aranžmanima i na taj način uvjeriti šibensku publiku kako svakoj pjesmi daje svoj poseban pečat i svaku pjesmu učini posebnom i svojom!

U Šibenik dolazi u pratnji svog benda, kojeg čine gitarist Miro Gugić, udaraljkaš Marko Šturman, te violončelist Matej Milošev.

Pridružite nam se na ovom glazbenom putovanju. 

Ulaznice u predprodaji po cijeni od 65 kuna možete nabaviti u Caffe bar Harmonija (Trg kralja Držislava 4, Šibenik) te na sam dan koncerta u HNK Šibenik po cijeni od 80 kuna.