Podijeli objavu

Nina Kraljić, mlada talentirana glazbenica dolazi 31. ožujka u Labin u pratnji svog benda, kojeg čine gitarist Miro Gugić, udaraljkaš Marko Šturman, te violončelist Matej Milošev. Koncert će se održati u Klubu mladih “Klub 21” (KuC “Lamparna”) s početkom u 22 sata.

Nina je vlasnica zasigurno jednog od najljepših vokala ovih prostora čiji glas smo prvi puta čuli u prvoj sezoni natjecateljske emisije “The Voice” gdje je uvjerljivom pobjedom stekla laskavu titulu najljepšeg glasa Hrvatske.

Od tada, Nina niže glazbene uspjehe, od nagrade Porin za najboljeg novog izvođača, do predstavljanja Hrvatske na Eurovision Song Contestu na kojem prvi puta nakon sedam godina dovodi Hrvatsku natrag u finale, pa sve do inozemnih turneja i osvajanja nagrade “Slavenska nada” Bjeloruskog Ministarstva kulture na prestižnom natjecanju u gradu Vitebsku.

Krajem 2017. godine stiže i MTV EMAs Adria nominacija, a početak 2018. godine obilježava sa glavnom ulogom u HNK Osijek u opereti ” Kod bijelog konja”…Nina pjeva, pleše, posuđuje glas mnogim likovima u crtanim filmovima kao što su npr. Štrumpfovi, Rio, Snježna kraljica, Ferdinand, Princeza Sofija…i mnogi drugi.

Ninin glazbeni program pod nazivom “Acoustic World Music Experience” poziv je na mistično glazbeno putovanje i prava glazbena poslastica sazdana od unikatnih aranžmana world music skladbi, vješto izmješanih različitih stilova glazbe od ambijentalnih i profinjenih pop pjesama, filmske glazbe, ethno skladbi, pa sve do Nininih vlastitih skladbi sa albuma “Samo”.

Labinskoj publici Nina će izvesti spoj probranih svjetskih uspješnica i hitova – ali na sasvim poseban način i u posebnim aranžmanima i na taj način uvjeriti labinsku publiku kako svakoj pjesmi daje svoj poseban pečat i svaku pjesmu učini posebnom i svojom!

Nina vas poziva da se pridružite ovom glazbenom putovanju!