Nina Badrić ne skriva uzbuđenje zbog koncerta na Sustipanu

by kol 2, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj, ljetnoj pozornici na splitskom Sustipanu, 3. kolovoza svoj će ekskluzivni koncert održati naša glazbena diva, Nina Badrić.

Ne skrivajući uzbuđenje zbog povratka pred splitsku publiku, Nina predstojeći koncert već sada željno iščekuje.
„Ne znam hoćete li mi vjerovati ako vam kažem da se toliko radujem tom koncertu već unaprijed, da doista jedva čekam početak kolovoza. U Splitu nisam dugo pjevala, a splitska publika i ja volimo se snažno i to od prvog susreta. Pogotovo sam sretna što dolazim na Sustipan, u taj jedinstven prirodni ambijent, u koji će se se moja glazba savršeno uklopiti, u to sam sigurna. Koncert će biti sjajan, a znam da ćemo ga od samog početka, pa sve do bisa, otpjevati publika i ja – zajedno. Bit će to noć za pamćenje!“ istaknula je Nina Badrić.

Ulaznice za predstojeću glazbeno-koncertnu čaroliju Nine Badrić na Sustipanu su u prodaji, a cijena ulaznica iznosi 130,00 kn.

Ulaznice se u pretprodaju mogu kupiti u sustavu Eventim.hr, Croatia-tickets.com te na sljedećim prodajnim mjestima od ponedjeljka, 5. lipnja, u Splitu – caffe bar ‘Cox’ (Trstenik), ‘Moon bar’ (Koteks), Kaštel Lukšić: trafika ‘Snoopy’.