Podijeli objavu

Koncertna turneja #samoljubav, Tonyja Cetinskog oduševila je cijelu regiju. Kako i ne bi kada su glazbenik i njegov bend, odlučili sve podići na jednu višu razinu.

Energija i atmosfera, koja se do sada osjećala i vidjela na koncertima u sklopu ove turneje, samo jednim djelom najbolje opisuje činjenicu, zašto je Tony sve ove godine u samom vrhu scene.

Spomenuta turneja za dva tjedna dobiva svoj nastavak, točnije 18.09. od 21 sat, kada će se novi koncert održati u kultnim Križankama, Ljubljani!

Tony je naravno i ovoga puta mislio na to, kako da koncert učini nezaboravnim, pa je odlučio pozvati glazbene goste i prijatelje, koji će sa njime zapjevati tu večer.

Prvi gost, bolje rečeno gošća, koju otkrivamo ovoga tjedna, a koja će se pridružiti Tonyju na pozornici, njegova je dugogodišnja prijateljica, te također izvanserijska glazbenica Nina Badrić.

Foto: Andreja Damjanović

Ovu divu, višestruku dobitnicu Porina i brojnih drugih nagrada struke i publike, nema potrebe posebno predstavljati. Nina i nakon gotovo četvrt stoljeća duge karijere i dalje oduševljava, talentom i kako mnogi kažu ‘baršunastim glasom’, a nerijetko je proglašavaju i najljepšim glasom regije.

Ovim odabirom, Tony je još jednom pokazao, kako mu je pravi užitak dijeliti pozornicu sa svojim kolegama, a zadovoljna i nasmijana lica fanova, najveća su nagrada sve ove godine.

Upravo takva slika, očekuje nas u Križankama, a ne sumnjamo kako će večer prepunu najvećih hitova, obilježiti odlična atmosfera i pozitivna energija.

Svoju ulaznicu, već danas potražite putem sustava Eventim.si.

Ne propustite, Tony Cetinski i prijatelji, u sklopu turneje #samoljubav, 18.09. od 21 sat, Križanke, Ljubljana!