Podijeli objavu

Nikolina Tomljanović nakon 4 godine samostalne karijere singlom ‘Daleko’ zaokružila je cjelinu i predstavila svoj prvi samostalni album ‘Put po mom’, čiju je službenu promociju održala u caffe baru Dnevni Boravak u Rijeci uz podršku brojnih kolega, prijatelja, medija i najbližih članova obitelji.

Oko sebe je okupila vrhunske riječke glazbenike, uz čiju je pratnju predstavila pjesme s novog albuma.  Na gitarama su joj se pridružili Zvonimir Radišić i Mario Šimunović, Sebastian Mavrić na violini, a kao prateći vokal pridružila se Ana Kabalin.

 Design | Marko Nemec

„Silno sam sretna – i sentimentalna, kako kaže jedna od mojih pjesama s albuma. Bila je to stvarno krasna večer. Započeta tremom i uzbuđenjem, a završena dobrom svirkom! Ovo je moja najljepša, najsretnija i najuspješnija godina! Album “Put po mom” ugledao je svjetlo dana. U divnom smo sastavu odsvirali  6 pjesama s albuma i mislim da je ova formacija benda zaista pun pogodak. Promocija mog prvog samostalnog albuma, čvrstog i bogatog pop country zvuka, doista je razlog za sreću i zadovoljstvo!“ – Nikolina Tomljanović

Foto | Stephany Stefan

U intimnoj atmosferi Dnevnog boravka, Nikolina je predstavila pjesme ‘Budi tu’, ‘Volim te’, ‘Neponovljivo’, ‘Daleko’, božićnu ‘Pokloni mi zagrljaj’, a u izvedbi ‘Bit će sve u redu’ pridružio joj se Sandro Bastiančić.

„Prekrasna akustična svirka Nikoline i dragih nam kolega i kolegice glazbenika, odlična promocija prekrasnog albuma u sjajnom prostoru. Sretan i ponosan sam što sam dao autorski doprinos albumu i na taj način ušao u pobjednički tim. Nikolina za sva vremena! – Sandro Bastiančić

Foto | Stephany Stefan

Na albumu se nalazi ukupno jedanaest pjesama, među kojima i brojne HR Top40 uspješnice – dueti sa Sandrom Bastijančićem ‘Bit će sve u redu’ i ‘Sentimentalna’ te ‘Neponovljivo’ i posljednja ‘Daleko‘ s kojim se ove godine predstavila na Večerima dalmatinske šansone.

Aranžmane potpisuju Neno Belan, Vedran Križan, Robert Funčić, Matej Zec, Darko Terlević i Nikša Bratoš, a većinu pjesama na albumu producirali su Nikolinini dugogodišnji suradnici Matej Zec i Neno Belan, koji su slijedili Nikolinin pop-country pravac.

Naša suradnja potekla je prije svega iz našeg velikog prijateljstva – Nikolini sam i vjenčani kum, iako se mi šalimo da sam vjenčana kuma. Spojila nas je i ljubav prema glazbi tako da sam sa zadovoljstvom sudjelovao u realizaciji otprilike oko pola albuma. Na promociji smo se lijepo podružili, došlo je puno kolega sa scene iz Rijeke. Nikolina je nastupila u akustičnoj varijanti, bilo je jako ugodno, svi smo se fino opustili. Čestitam Nikolini na njezinom samostalnom albumu prvijencu! – rekao je Neno Belan.