Nikolina i Sandro predstavljaju svoj novi duet ‘Sentimentalna’

by kol 8, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Nikolina i Sandro su nakon prošlogodišnjeg uspješnog singla „Bit će sve u redu“ zaključili kako suradnja mora biti okrunjena još barem jednim zajedničkim radom.

Plod te ideje je „Sentimentalna“, Nikolinin sedmi singl koji će se naći na njezinom dugo očekivanom pop country solo albumu, prvom bez učešća dugogodišnjih kolegica iz grupe E.N.I.

Ovaj zajednički izlet Nikoline i Sandra najavljuje i svojevrsno iznenađenje, najavu prvog samostalnog albuma Sandra Bastiančića. Sandro na svom kantautorskom albumu radi popriličan odmak od opusa njegove matične grupe En Face, a brojni eminentni suradnici (Henri Radanović, Ivo Popeskić, Joško Serdarević, Lidija Strika, Vava Simcich, Robert Funčić, Zvjezdan Ružić…), koji su već započeli s radom na tom albumu, jamče različit, ali po svemu sudeći izuzetno kvalitetan materijal koji će pronaći svoje mjesto u domaćoj glazbenoj ponudi.

„Sentimentalna“ je pjesma koju glazbom i tekstom potpisuje Sandro Bastiančić, aranžman je djelo Nikše Bratoša koji je ujedno i producent.

Nikolina i Sandro pjesmu će uživo predstaviti uz festivalski orkestar u Šibeniku 19. kolovoza na festivalskoj ljetnoj pozornici, na 20. Večerima dalmatinske šansone.