Nikada vedriji i pozitivniji Jure Brkljača sa novom pjesmom i spotom ‘Što osjećaš ti’

Podijeli objavu

Odavno je otvorio svoje srce i dušu, zbog čega su ga brojni fanovi zavoljeli iz prve. Emocije, živopisni tekstovi, pa i pokoja suza, jednostavno su dio dalmatinskog, mediteranskog mentaliteta Jure Brkljače, zbog čega ga posebno obožava ženski dio publike.

Nakon što nas je osvojio baladama ‘Druga strana’, ‘Pristani na sve’ i posljednjom ‘Ona me vuče’, Jure predstavlja nešto sasvim drugačije, moderno i svjetski.

Nova pjesma i video spot ‘Što osjećaš ti’, slobodno možemo reći, istinski je ljetni hit, plesnog ritma, prepuna ‘živih’ boja i pozitivne energije.

Foto: Hit produkcija

Glazba i tekst, nove glazbene priče o potrebi razumijevanja među ljudma, Jurino su autorsko djelo, dok je sve skupa aranžerski i produkcijski ‘upakirao’, Mihael Blum iz Hit produkcije, koja stoji i iza video spota, u kojem glumi i prelijepa Ana Ušić.

„Mihael Blum i ja tražili smo jedan, najmoderniji trend zvuk, te smo ga uspjeli dobiti. Ne bih puno govorio o tome što pjesma prenosi, ali poruka pjesme je da se trebamo razumjeti, iako nam to ponekada teško pada.

Foto: Hit produkcija

Video spot, čiju režiju potpisuje Hit Produkcija, snimljen je u Zagrebu, a cilj nam je bio postići ljetno proljetni ambijent, protkan vedrim bojama, a time prenijeti na cijelu priču i pozitivnu energiju.“, kazao je Jure.

Zadovoljstvo konačnim rezultatom nije krio ni Mihael Blum, ‘Ova pjesma rezultat je prijateljstva i sličnih pogleda na glazbu i život. Mislim da smo dobili zvuk kojem težimo, otkada smo počeli graditi ovu priču. Zahvaljujem se cijeloj ekipi Hit Records-a, pogotovo Miroslavu Rusu, koji nam je omogućio bezbrižan i kvalitetan “workflow”.’

Foto: Hit produkcija

Atmosfera i zabava tijekom snimanja spota, oduševili su i redatelja Hrvoja Banića, ‘Fora je kad se skupi mladi tim ljudi i kad imaju totalnu slobodu napraviti nešto po svojoj viziji.
Prva suradnja s Jurom bila je odlična! Prije svega njegov talent, želja za radom i način razmišljanja olakšali su i ubrzali sve, tako da još uvijek imam osjećaj kao da će upasti još koji dan snimanja.

Ana je svoj dio odradila fantastično, tako da već sutra možemo početi s novim snimanjem!’