Nika Zorjan s youtuberima 8rasta9 i Svenkyjem u ljetnoj Blamaži

by kol 4, 2019Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Ljetne vrućine inspirirale su atraktivnu pjevačicu Niku Zorjan i jednog od vodećih glazbenih YouTube influencera u regiji, JoomBoosovca 8Rasta9 za snimanje pjesme znakovitog naslova „Blamaža“, a kao posebnog gosta pozvali su Joomboosovca Svenkyja koji se brinuo da na snimanju ne bude ni najmanje dosadno.

Nakon nedavno objavljenog ljetnog hita „Vruće“ kojim je dodatno podigla ionako visoke temperature, Nika Zorjan ponovno zna kako dobrim ritmom i modernom radiofoničnom produkcijom rasplesati ljude od 1 do 101 godine, a o pjesmi i spotu kaže: “Moja prva suradnja s Joomboosovcima na pjesmi Vruće toliko mi se svidjela da sam jedva čekala priliku za ponovnim druženjem. Susret s Rastom i Svenkyjem donio mi je neki novi nalet pozitivne energije pa nije dugo trebalo da snimimo zajedničku pjesmu koja je prava ljetna bomba. Snimanje spota pamtit ću zauvijek jer se odvijalo na predivnoj Sardiniji i Krku, a kad se spoje ljepote Italije i Hrvatske, fenomenalno društvo i prava pjesma uspjeh je neizbježan”.

Pamtljivu glazbu napisao je Raay, dok je maštoviti tekst osmislio Nenad Ninčević kojemu su se u pisanju rap dijela pridružili 8Rasta9 i Raay. Aranžman i produkcija kreacija su Raay Musica. Pjesmu objavljuje diskografska kuća Rubikon Sound Factory.

Videospot za pjesmu „Blamaža“ u produkciji Neo Visuals objavljen je na JoomBoosovom YouTube kanalu i idealna je utjeha svima koji još nisu uspjeli otići na more ili su se već vratili pa žele produžiti sjećanje na najopuštenije doba u godini.