Podijeli objavu

Nakon suradnje s poznatim njemačkim glazbenicima kao što su Bushido, Mark Forster, Shily i Helene Fischer, mladi pjevač i tekstopisac Nico Santos objavio je svoj debitantski album!

Album se zove „Streets Of Gold, a hrvatskoj publici dostupan je na Deezeru i Google Playu.

Nadareni glazbenik Nico Santos zasluženo postaje sve poznatije ime na glazbenoj sceni. Nakon uspješnog singla „Rooftop“ to je potvrdio i svojim prvim albumom! Vođen jakom ambicijom, Nico je predstavio „Streets Of Gold“, koji donosi pjesme R’n’B, soul i rock zvuka. „Ovaj je album poput glazbenog dnevnika.“ komentirao je Santos, čija je glavna inspiracija kralj popa – Michael Jackson. Na albumu su surađivali producenti Abaz (G-Eazy, Jeremih, Gucci Mane, PartyNextDoor), Paul NZA (Kelly Rowland, Miley Cyrus) i tekstopisac Jamie Hartman (Rag’n’Bone Man, Christina Aguilera, Kygo, Natalie Imbruglia).

Već smo imali priliku poslušati njegove singlove „Safe“, koji se našao među najslušanijim pjesmama brojnih europskih zemalja (Njemačka, Austrija, Italija, Švicarska, Poljska, Italija….) i „Rooftop“, koji je do sad skupio više od 45 milijuna streamova. Za pjesmu je snimljen i spot na kojem je radio Marvin Ströter (Alvaro Soler, The Lochis), a dostupan je na linku:

Nico Santos svoju je karijeru započeo kao tekstopisac brojnim njemačkim zvijezdama (Bushido, Robin Schulz, Helene Fischer). Publici se predstavio 2017. godine svojim uspješnim prvim singlom „Goodbye To Love“, a do sada je na streaming servisima skupio više od 170 milijuna slušanja.