Nicki Minaj objavila novi studijski album naziva „Queen“

by kol 14, 2018Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Trenutno se radi o kraljici hip-hopa, a sada opet potvrđuje i zašto. Ona je Nicki Minaj i objavila je svoj dugoočekivani album „Queen“! Album od čak 19 pjesama hrvatskoj publici je dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i na Google Playu.

Album „Queen“ je njezin četvrti album po redu, a na ovom albumu pridružila su joj se brojna glazbena imena. Eminem, Ariana Grande i The Weeknd su samo neka od tih imena koja su joj pravila društvo na ovom novom izdanju. Nicki Minaj nedavno je predstavila i jedan od singlova s novog albuma – pjesma „Bed“ napravljena je u suradnji s Arianom Grande, a zajednički spot je u mjesec dana na YouTubeu sakupio preko 38 milijuna pregleda.

No, osim tih suradnji novi spot stigao je i od same Nicki Minaj. Samostalno je predstavila novi album s jednom od naslovnih pjesama pod imenom „Ganja Burn“. Spot je prikazuje kao kraljicu carstva koja je srušena s vlasti od strane bliskog prijatelja. Jednom kad se dovoljno odmorila od tog poteza, odlučila se vratiti jača nego ikad prije. Za sam kraj spota vidimo Nicki koja rekreira naslovnicu njezinog novog albuma. Spot za pjesmu „Ganja Burn“ dostupan je na YouTubeu.

Njezin život neodoljivo podsjeća na američke filmove. Stigla je iz Trinidada i Tobaga u New York s pet godina. Za vrijeme i nakon srednje škole željela je biti glumica, a paralelno je radila jednostavne poslove kako bi se mogla uzdržavati. Nerijetko je, kao jednom prilikom dok je radila kao konobarica, dobivala otkaze zbog toga što je bila bezobrazna prema mušterijama. Nakon ponekih glazbenih suradnji, brojnim diskografima je slala svoje materijale koje je objavljivala na MySpace profilu, a za nju se posebno zainteresirao Lil Wayne. Od tad je ostalo povijest; kao izvođačica je osvajala radijski eter i srca slušatelja širom svijeta. Sve to dovelo je i do brojnih priznanja; glazbene nagrade pristižu joj sa svih strana, a album „Queen“ još je jedna stepenica prema novim priznanjima.