Podijeli objavu

Nakon skoro godinu dana, bend Ničim Izazvan se vratio u Zagreb po treći put te izazvao publiku u Vintageu da se raspleše i dobro zabavi! Publika je naravno to prihvatila, pa se na samo kraju toliko uživila da je zvala bend na dvostruki bis!

No, prije njih su nastupali (ne)normalni, sastav najpoznatiji upravo po pjesmi Nečim izazvan, suradnji s bendom Ničim Izazvan. Nastupali su oko sat vremena, a iako Vintage nije bio pun, nisu posustajali te je atmosfera zaista bila odlična, sigurni smo da će se i ovaj bend proslaviti, baš kako je i sam frontmen rekao: ‘E kad mi budemo nastupali u Areni i ovo pjevali, onda ćete se vi sjetiti kako ste to slušali i u Vintageu, ono kad baš nije bilo ljudi’.

Oko 23 sata se klub polako počeo puniti, a na pozornicu su došli i Ničim Izazvan. Kako je večer nastavljala, publika je zdušno pjevala s bendom i uživala u odličnoj glazbi! Pjevali su sve svoje najveće hitove, kao što su Trideset, O tebi, Rekla je, Bo Bo Bom i Tužne Devojke, ali su izveli i novi singl za koji su nedavno izbacili video spot, pjesmu Sve tvoje želje. Publika je opet oduševila te je znale sve riječi i ove nove pjesme!

Tokom večeri, čestitali su svim djevojkama i ženama dan žena, a nekoliko puta su se zahvaljivali na odličnoj energiji te rekli kako im je ovo zasad najbolji koncert u Zagrebu! Nakon samog koncerta, imali smo priliku popričati s jednim od frontmena benda, Bojanom Gluvajićem, koji nam je priznao kako im je ovo zaista najbolji i najveći samostalni koncert do sad u Zagrebu. Podsjetimo se, prije nešto manje od godinu dana su nastupali u Ksetu, a prije toga su bili predgrupa S.A.R.S.-u na dvodnevnom koncertu u Domu Sportova. Među nekolicini suradnji koje su ostvarile u posljednjih par godina, tako su i sa S.A.R.S.-om snimili pjesmu Glupost, koju je publika imala priliku čuti i sinoć.

Sve skupa je po mojoj procjeni bili oko 200-ak ljudi, što je bilo odlično jer nije bilo guranja i gaženja, pa se moglo pošteno rasplesati, a publika svakako i je. Pjevalo se i plesalo na sve strane, pa nas ne čudi što nam je Bojan priznao kako misli da se Zagreb i Ničim Izazvan vole. Sigurni smo kako će ta ljubav samo nastaviti rasti te da ćemo ih u neko skorije vrijeme slušati i u većim prostorima!

Ana Šoda