Niall Horan objavio debi-album „Flicker“!

by lis 23, 2017Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Nakon što je prošle godine samostalno objavio, sada već platinasti, debitantski singl „This Town“, Niall Horan naknadno je objavio pjesme „Slow Hands“ i „Too Much To Ask“, koje se nalaze na novoobjavljenom debitantskom studijskom izdanju „Flicker“.

Album donosi 10 pjesama

Novi album u Hrvatskoj je dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa, u standardnom obliku donosi 10 pjesama, dok na deluxe izdanju imamo prilike čuti tri dodatne pjesme. Produkciju Niallovog debi izdanja potpisuju Greg Kurstin i Julian Bunetta – producent odgovoran za produkciju mnogih pjesama skupine One Direction, koje je Niall bio član do prošle godine kada se upustio u samostalno stvaranje glazbe.

„’Flicker’ sam snimao i pisao godinu i pol. Veoma sam vrijedno radio na albumu i iznimno sam ponosan. Ovo je prvi put da sam stavio svoje misli i emocije na papir, i snimio ih. Osjećaj je odličan.“ – Niall Horan.

Singl „Too Much To Ask“ nedavno je dobio videospot u režiji Malie James (Troye Sivan, Halsey) te produkciji Toma Birminghama i Targe Sahyoun.

Član grupe One Direction

Niall Horan, kao član One Directiona prodao je više od 70 milijuna ploča, a vrijedi spomenuti kako je u 2017. godini nagrađen brojnim nagradama, kao što su People’s Choice, Teen Choice, Radio Disney Music, te iHeartRadio MMVA.

Debitantsko studijsko izdanje „Flicker“ hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.