Home Nova izdanja Niall Horan objavio debi-album „Flicker“!

Niall Horan objavio debi-album „Flicker“!

0
Niall Horan objavio debi-album „Flicker“!

Nakon što je prošle godine samostalno objavio, sada već platinasti, debitantski singl „This Town“, Niall Horan naknadno je objavio pjesme „Slow Hands“ i „Too Much To Ask“, koje se nalaze na novoobjavljenom debitantskom studijskom izdanju „Flicker“.

Album donosi 10 pjesama

Novi album u Hrvatskoj je dostupan u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa, u standardnom obliku donosi 10 pjesama, dok na deluxe izdanju imamo prilike čuti tri dodatne pjesme. Produkciju Niallovog debi izdanja potpisuju Greg Kurstin i Julian Bunetta – producent odgovoran za produkciju mnogih pjesama skupine One Direction, koje je Niall bio član do prošle godine kada se upustio u samostalno stvaranje glazbe.

„’Flicker’ sam snimao i pisao godinu i pol. Veoma sam vrijedno radio na albumu i iznimno sam ponosan. Ovo je prvi put da sam stavio svoje misli i emocije na papir, i snimio ih. Osjećaj je odličan.“ – Niall Horan.

Singl „Too Much To Ask“ nedavno je dobio videospot u režiji Malie James (Troye Sivan, Halsey) te produkciji Toma Birminghama i Targe Sahyoun.

Član grupe One Direction

Niall Horan, kao član One Directiona prodao je više od 70 milijuna ploča, a vrijedi spomenuti kako je u 2017. godini nagrađen brojnim nagradama, kao što su People’s Choice, Teen Choice, Radio Disney Music, te iHeartRadio MMVA.

Debitantsko studijsko izdanje „Flicker“ hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here