Podijeli objavu

Čekali smo, čekali i dočekali! Omiljeni i najposebniji zagrebački glazbeni festival kojeg tradicionalno obilježavamo u veljači, svoje šesto izdanje održat će 21. i 22. svibnja na krovu garaže Tuškanac!

Za točno dva tjedna, u totalno promijenjenim okolnostima i izvedbi, konačno ćemo nadoknaditi izgubljeno! Dva dana zaredom, na novoj lokaciji i uz četiri benda (pro)slavit ćemo ljubav i život i glazbu! Turbulentna i neizvjesna protekla godina pokazala nam je da se sve može, doslovce preko noći, preokrenuti za 360 stupnjeva, a istovremeno potvrdila činjenicu da bez glazbe ne možemo.

Iako je ovogodišnji prigodni slogan “Ništa glazba, samo karanje!”, glazba će se itekako čuti!

U petak 21.05., na krov garaže Tuškanac prvi se penju ambasadori pozitivnih vibracija, naš reggae roots bend Brain Holidays, nakon kojih stage preuzimaju Psihići, a subotnju večer započinjemo uz opaku rokenrol petorku Donkey Hot i nastavljamo uz spektakl naših i vaših omiljenih Letovaca!

“Vidimo se u velikom broju, da čupamo pičku novom korona soju!” – poručuje Čupač #1 – Damir Martinović Mrle!

Festival će se održati u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH, a u prodaju je pušteno svega 350 ulaznica dnevno.

Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 100 kuna dok je festivalska u prodaji po 170 kuna. Dostupne su online putem entrio.hr kao i na svim Entrio prodajnim mjestima.

SATNICA:

PETAK 21.5.21. // BRAIN HOLIDAYS & PSIHOMODO POP

vrata | 19:00
početak koncerta | 19:30

SUBOTA 22.5.21. // DONKEY HOT & LET 3

vrata | 19:00
početak koncerta | 19:30

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.