Neven Stipčić predstavlja novi singl – emotivnu pop baladu “Čujem ti glas”

by pro 3, 2017Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

Mladi i talentirani glazbenik Neven Stipčić 2017. godinu sigurno će pamtiti kao jednu od najboljih što se njegove karijere tiče. Autorski debi obilježili su singlovi u pop-funk maniri – „Samo ti“ i „Osjećaš li“, a publika je Nevenovu energiju i karizmu prepoznala na brojnim live nastupima diljem Hrvatske uz pratnju benda The Groovebox. Kao krunu prve godine autorske karijere, Neven predstavlja svoj treći singl  – pjesmu „Čujem ti glas“.

„Čujem ti glas“ emotivna je pop balada za koju Neven potpisuje i tekst i glazbu, dok je za aranžman i produkciju zadužen Tomislav Horvatinović iz NEXUS produkcije. Neven Stipčić u novom singlu prati ljubavnu tematiku kao i u prethodnim autorskim singlovima, a da se radi o izvrsnim pjesmama svjedoči i činjenica da mu broj fanova raste iz dana u dan. Aranžman za gudačku sekciju napisao je priznati hrvatski kompozitor filmske glazbe, dobitnik Porina, Dalibor Grubačević, koji je uz Luku Osrečaka (el. gitara) odsvirao dionice bas gitare i klavira.

Pjesma je zbilja „velika“, neki bi možda rekli i prilično pretenciozna – a spot je uvelike doprinio tome. Drago mi je da smo se odvažili i snimali na samom vrhu Starog grada na Kalniku i mogu reći da se sav trud, upale mišića, suprotstavljanje kiši i vjetru pri strmom usponu isplatilo» – Neven Stipčić

„Volim kada tekst i melodija kliknu na prvu i imaju tok u pjesmi koja se razvija. Kroz cijelu pjesmu akumuliraju se razne misli i osjećaji koji se na kraju, u zadnjem refrenu, rasprsnu po prostoru i stvore pejzaž energije. Nadam se da će ljudi osjetiti tu sinergiju koju pjesma ima“, rekao je Neven.

Treći single

Videospot je sniman na gori Kalnik, na području povijesne znamenitosti – ostataka Staroga grada. Priroda u jesenskim bojama i veličanstveni kadrovi Staroga grada idealno su se stopili s pjesmom i doprinijeli razvoju emocije te naglasili grandioznost koju nam donosi Nevenov treći single „Čujem ti glas“. Dostupan je putem Nevenovog službenog YouTube Vevo kanala.

Singl „Čujem ti glas“ dostupan je i u digitalnom obliku, u Hrvatskoj putem Deezera i Google Playa.