Neven Stipčić predstavio videospot za aktualni singl „Osjećaš li“!

Podijeli objavu

Nakon odličnog autorskog prvijenca, pjesme “Samo ti” koja je mladog Nevena Stipčića predstavila kao kvalitetnog pop funk glazbenika, u suradnji s izdavačkom kućom Universal Music Hrvatska ovaj izuzetan vokalist i autor predstavio je svoj drugi autorski singl, pjesmu “Osjećaš li”.

Video je snimljen u dvorani Domoljub Koprivnica, a dostupan je putem Nevenovog službenog YouTube/VEVO kanala.

Scenarij glazbenog spota napisao je svestrani umjetnik i glazbenik Ivan Grobenski, inače poznat po svom angažmanu u bendu Moskau. Grobenski na videospotu za “Osjećaš li” zajedno s Tomislavom Horvatinovićem potpisuje i režiju. Uz Nevena u glazbenom spotu pojavljuju se mladi glumci koprivničkog Ludens teatra, Nives Krmpotić i Fran Đurašin.

“Izuzetno je izazovno snimiti spot za pjesmu koja je plesna, a zapravo ima ozbiljan i pomalo apstraktan tekst. Upravo smo se zato odlučili poslužiti minimalnom scenskom rekvizitom i pomalo kazališnom režijom te zanimljivim vizualnim efektima u pokušaju da uhvatimo dinamiku pjesme. U tome su nam pomogli i mladi amaterski glumci u usponu koji su odlično odradili posao. Moram pohvaliti i Nevena koji je i sam prilikom snimanja odlično intervenirao u režiju. Snimanje je proteklo iznenađujuće glatko i mislim da imamo jedan vrlo zanimljiv i kvalitetan spot.” otkrio je Ivan Grobenski.

“Osjećaš li priča o ljudskoj potrebi da uvijek kraj sebe imamo osobu koja će nam biti oslonac, koja će nam uvijek biti blizu i pomoći da uspijemo kada drukčije gledamo na stvari. Tekst u trenucima djeluje mistično i odražava nezadovoljstvo trenutnim stanjem instantnosti umjetnosti i glazbe kao takve – i upravo zbog toga nisam htio snimiti klasični, isklišejizirani spot”, rekao je Neven.

Za produkciju je bila zadužena ekipa iz NEXUS produkcije – Tomislav Horvatinović (korežija, montaža), Nevenov menadžer Marko Horvat (DOP i izvršna produkcija) te Dorian Stipčić/frizerski studio KULT (frizura) te Laura Mjeda (MUA).