Podijeli objavu

Jučerašnji nastup Nene Belana i Fiumensa u klubu Boogaloo, otvorila je grupa Gretta, kao što je bilo i planirano, točno u 22 sata pjesmom “Kaos”.

U svom setu od 40 minuta proveli su nas kroz hitove poput “Sjaj”, “Tobogan”, “Sreća” i “Malena” te nas odličnim nastupom uveli u središnji koncert 12. po redu Velike rock eksplozije.

Nešto prije 23 sata, na pozornicu je došao dobro raspoložen Neno Belan, koji je osim svojim hitovima, publiku animirao zarazno pozitivnom energijom i izvedbom.
U pratnji vjernih Fiumensa, s kojima svira više od dvadeset godina i gostiju Jakše Kriletića i Ante Prgina – Surke na trenutak nam je vratio ljeto i dane ljubavi.

Foto: Vjeran Petrović

Koncert je otvorio pjesmom “Zvuci ulice” te nas proveo kroz svoju bogatu diskografiju pjesmama poput „Rock galama“, „Pričaj mi o ljubavi“, „Bambina“, „Oceani ljubavi“, „Srce od leda“, „Dani ljubavi“ i još mnoge druge. Nastup je, uključujući i najnoviji hit „Lito umire“ u cjelosti praćen ovacijama i pjevanjem publike.

Nakon gotovo tri sata sviranja, koncert su u 01:30 završili pjesmom “Dugo toplo ljeto”.
Neno Belan i Fiumensi još su jednom pokazali da ima nešto neodoljivo u “belanovskom popu”, što prisutne tjera na pjevanje i ples i izaziva radost!