Neno Belan najavljuje goste na velikom obljetničkom koncertu u Domu sportova!

by sij 23, 2023Domaća glazba, Koncerti, Nova izdanja, Vijesti

Okuse Mediterana u subotu, 11.2. u zagrebački Dom sportova donose Neno Belan & Fiumens. Osim što će ovo biti još jedan tradicionalni valentinovski koncert kojim slavimo ljubav, slavimo i njihovih 25 godina stvaralaštva. Neno Belan, autor preko 250 pjesama i najizvođenijih popularnih domaćih hitova, kojem odavno ne treba posebno predstavljanje, za ovaj koncert najavljuje:

“Rasplesat ćemo cijelu dvoranu, onako kako mi to znamo. Biti će to prava poslastica za ljubitelje dobre glazbe. Obilježavamo 25 godina zajedništva mog vjernog benda Fiumens i mene, 25 prekrasnih godina, koje su uz njih i Vas definitivno ispunile moj život i učinile ga lijepim.”

Na dvodjelnom – akustičnom i ´rock galama´ električnom trosatnom koncertu – Belanu će se, uz Fiumense i već najavljene Mediteran Orchestra, na pozornici pridružiti i gosti: Davor Gobac, Jaksa Jordes (Daleka Obala) i Elena Stella s kojom je nedavno objavio duet, pjesmu “Samba i ti”.

“Bila sam na jako puno koncerata Nene Belana & Fiumensa, jednako uživala na svakom od njih tako i na onom iz 2017.godine održanog u Domu spotova. Radujem se ponovnom koncertu u Domu sportova koji slavi prijateljstvo i predivne pjesme koje su nam kroz proteklih 25 godina pružili Neno i Fiumensi. Počašćena sam i uzbuđena što ću ponovno biti dio ovoga koncerta ali ovoga puta – na bini, sa Nenom i Fiumensima. Ovo će biti prilika za koncertnu promociju aktualnog singla „Samba i ti“, što me posebno veseli. Izvest ćemo i njegovu kultnu baladu „Bambina“ i to na talijanskom jeziku jer je prvotno i bila zamišljena na talijanskom jeziku. Naime, kad ju je bio stvarao još davne 1987.god, zamišljao ju je u maniri talijanske canzone iz 50 ih godina. Vidimo se 11.02. na velikom tulumu u Domu sportova!” – izjavila je Elena Stella uoči koncerta. Ulaznice potražite u sustavu Eventim.