Podijeli objavu

Najavljeni party sezone u šibenskoj Kuglani, gdje je noćas nastupio poznati beogradski DJ Kristijan Molnar, uistinu je bila najbolja zabava u tom klubu otkako se od sredine siječnja ove godine tamo organiziraju plesnjaci uz elektroničku glazbu.

Molnar je nastupio u svom omiljenom ‘all night izdanju’ i brzo se ‘spojio’ na bilo publike kojoj je do jutra kapom i šakom dijelio vrhunsku mjuziku bezbrojnih žanrova i sve to držao kao nimalo slučajnu, kontroliranu cjelinu – piše šibenik.in

U Šibenik je stigao uz sjajne kritike promotora i novinara, ovjenčan brojnim velikim svirkama na kojima je redovito nastupao s najvećim svjetskim imenima i što zbog DJ-inga, a što smo svog radio showa Christalization, postao jednim od najjačih DJ-a u ovom dijelu Europe.

Pogodio je onaj tko je rekao da je Molnar kao kameleon jer od prvih sekundi za DJ pultom u Kuglani, pa sve do kraja, on je savršeno upijao energiju publike pa je poput sirovine u nekoj tvornici obrađivao i prerađenu vraćao natrag. Rijetko kada vidite da cijeli klub pleše, a noćas je plesala kompletna Kuglana. Plesao je cijele noći i nasmiješeni, veseli srbijanski DJ.

Foto: Dean Batak

– Do jaja je bilo! O vašoj šibenskoj priči doznao sam od Felvera koji mi je o Kuglani ispričao sve najbolje i baš sam se radovao nastupu u ovom gradu. Noćas je bilo divno i baš sam se zabavio, a zabavljam se zapravo već dva dana otkako sam tu stigao – otkriva prve dojmove Molnar dok ispija pivo na after partyu u Njivicama.

Okružje oko DJ pulta uredio mu je naš poznati umjetnik Danijel Hrg koji je slušajući Molnarove setove proteklih dana odlučio napustiti svoju atomsku, bijelu fazu i prepustio se nekom tamnijem, industrial stilu. Bilo ga je gušt vidjeti na plesnom podiju zadovoljnog svojim najnovijim djelom, dok pleše pred umjetničkom umotvorinom usred koje je genijalni DJ.

– Nevjerojatan je! Pa gle što radi i kako se igra. Odličan je, senzacionalan – oduševljen je noćas bio ‘deni Designer’ Danijel Hrg.

Na podiju Kuglane bilo je i noćas dosta zadarskih i splitskih prijatelja šibenskog clubbinga koji ne propuštaju velike partye. Među ljudima na podiju konstantno su se mogli čuti zvuci odobravanja , oduševljenja i zadovoljstva što mogu čuti tako melodičnu elektroničku glazbu. Molnar je prije svega veliki poznavatelj glazbe i stalno je u potrazi za novim trakama te ga pritom ne zanima je li riječ o izgubljenom hitu iz 80-ih ili svježem izdanju Innervisionsa.

Više na sibenik.in