Podijeli objavu

Otkrila je da je i dalje zaljubljena, ali se ne namjerava udati te da odabranik nije iz ‘njezinog faha’

Neda Ukraden objavila je novi album ‘Jednom kada ovo prođe’, koji je u društvu prijatelja i kolega, promovirala u ‘Dalibor Petko Showu’. ‘Zaljubljena sam u nove pjesme, život i svoje unuke’, izjavila je, no Petko je želio znati više o ljubavi koju je prvi puta spomenula prije godinu dana. ‘Ima neka simpatija koja ne blijedi. Nije to strast, više odanost i privrženost. Netko to zove ljubav, netko vezom, ali da, voljena sam i volim’, rekla je pjevačica.

Na pitanje kako je uspjela izbjeći paparazze svo ovo vrijeme, rekla je da pravih paparazza nema. ‘Ne vjerujem ja u to. Svaka čast njima, ali sve je to namješteno. Sve one što govore, ajme što su me slikali, same su ih obavijestile. A druga stvar, ljudi nisu iz ovog faha. Lijepo im je kad te upoznaju kao poznatu osobu, a to im kasnije bude otežavajuća stvar. To ih smeta, ne mogu se s time nositi i onda goodbye my love, goodbye’, smijala se Neda.

Njezina prijateljica, pjevačica sevdalinki Mersa Meri Miljković u emisiji je rekla kako ju stalno zovu kad će se Neda udati, ali je Neda je odlučila da se udavati više neće. ‘Imam dvije aktualne bračne ponude, a jedan čeka već 30 godina. No nisam još sišla s uma. Ne volim imati suca za prekršaje koji će mi mjeriti vrijeme i reći gdje si dosad’.

Neda je progovorila i o sukobu s Jelenom Karleušom u showu Zvezde Granda. ‘Nije to ni bila svađa, to doživljavam kao show. Nemam ništa protiv nje, ona mi je čak i simpatična, bez nje taj show ne bi ni valjao. Ona radi incidente, viceve, svađa se, razne bezobraštine, ali je atraktivna žena i kao takva privlači pažnju. Nisam to doživjela kao svađu, a to što ona nije navikla, što joj njezina mama nije nikad rekla stop. Što nije brate, trebala je’, izjavila je Neda.

Neda je priznala da joj je velika želja još jednom ponoviti veliki koncert u Lisinskom, na kojem je prije nekoliko godina proslavila 50 godina karijere.