“Ne može” Vojka V najavljuje izlazak albuma prvijenca “Vojko”

Podijeli objavu

Vojko V, splitski reper i producent poznat po svom radu u hip-hop grupama Dječaci i Kiša Metaka, objavio je spot za svoj treći singl “Ne može” kojim najavljuje izlazak prvog solo albuma “Vojko” u nakladi Croatia Recordsa, u petak, 27. travnja. Nakon “Zovi čovika” i “Pasta Italiana” Vojko je odlučio reći “Ne može”.

“Htio sam se poigrati s neizbježnim triplet ritmom i vidjeti koliko taj stil može podnijeti tematiku koja nije ispijanje kodeina i pucanje po protivnicima”, rekao je Vojko o novom singlu.

slika 620px

Koncept spota i režiju potpisuje stilski prepoznatljiv i iznimno talentiran Splićanin Rino Barbir koji je i autor spota za pjesmu “Pasta Italiana” na kojoj je Vojko ugostio Krešu Bengalku i Tončija Huljića i koja broji više od milijun pregleda na YouTubeu.

slika 620px

Na albumu “Vojko” nalazi se 13 pjesama, uključujući već objavljene “Zovi čovika” i “Pasta Italiana”, u kojima Vojko V eksperimentira sa širkom spektrom ritmova i tema poprilično netipičnih za domaći rap. Album “Vojko” prvi je dio trilogije koju će još činiti i “Dvojko” i “Trojko”.

Mix i master “Vojka”, pa tako i aktualnog singla “Ne može”, potpisuje VRH koji će se Vojku također pridružiti na nadolazećim koncertima. Prvi datumi su nastup na Krku 28.4. u sklopu Prvomajskog inkubatora nakon čega će uslijediti premijerni zagrebački nastup na Zagreb Beer Festu 19. svibnja.