Podijeli objavu

Dvadeset i sedma ljetna sezona partijanja u primoštenskoj Aurori službeno počinje ovu subotu, 23. lipnja, kada na vanjskoj terasi kluba gostuje belgijska techno ikona Marco Bailey. Tako se velikim partijem na plesnom podiju najpoznatije diskoteke na Jadranu otvara još jedna sezona vrhunske zabave po kojoj je Aurora na široko prepoznatljiva već više od četvrt stoljeća.

Marco Bailey dobro je poznato ime među partijanerskom publikom, producent i DJ iza kojeg stoji gotovo 30 godina uspješnog rada još od početka 90-ih, dok međunarodno priznanje dobiva 2000. kad ga je Car Cox prezentirao široj publici. Od tada ovaj belgijski pionir techno glazbe nastupa gotovo u svim najboljih klubovima u svijetu i nalazi se na popisu izvođača na najvećim elektroničkim festivalima. I dalje itekako aktivan, bez plana da staje u svom radu, ovo ljeto izabrao je upravo primoštensku ljepoticu za početak svoje turneje po Europi.

Veliko otvorenje ljetne sezone Aurora kluba počinje od 23 sata, a kao glazbena podrška velikom Belgijancu, za DJ pult popeti će se i dobro poznate domaće techno snage: Pero FullHouse, Edy C i Chuby. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 70 kuna mogu se kupiti na svim Adriaticket prodajnim mjestima po Hrvatskoj ili na njihovom online sustavu.

Subotnji techno party tek je uvertira u bogatu i raznoliku ljetnu sezonu zabave u Aurora klubu. Ove godine na tjednoj bazi izmjenjivat će se uživo svirke popularnih regionalnih zvijezda, elektronički partiji svjetski poznatih DJ-a, uvijek rado posjećeni Pjena partiji, kao i Ladies Night večeri i Pop Latino Reggaeton večeri.

Vidimo se i ove sezone na plesnom podiju najbolje diskoteke na Jadranu – Aurora kluba!