Nastavi glazbenu priču Kristijana Rahimovskog i postani dio video spota ‘Za život cijeli’!

Podijeli objavu

Dok pjesma uspješno osvaja radijski eter diljem regije, Rahimovski se zajedno sa svojom cijelom vrijednom ekipom odlučio na još jedno iznenađenje, koje je ovoga puta vezano za video spot.

‘Jednom prigodom, upitali su me idem li na svadbe, obzirom je ovo pjesma takve tematike. Vjerujte nisam ni razmišljao o tome dok sam je pisao, a ako će nekome ova pjesma biti prvi ples, neću imati ništa protiv.’, kazao je Kristijan.

Upravo ovo, uvod je u ono što slijedi, a Rahimovski je odlučio svojoj publici zadati, jedan slatki zadatak, ‘Povodom nove pjesme odlučio sam napraviti malo drugačiji video spot u kojem će sudjelovati moja publika. Naime, ideja je da svoje najljepše trenutke sa vjenčanja šalju u video zapisima, a oni najposebniji po odabiru moje ekipe i mene, postati će dio video spota.’

Stoga, ne preostaje vam ništa drugo, nego baciti se na posao i neka vaši najljepši životni trenuci u potpunosti zablistaju u novom video spotu Kristijana Rahimovskog ‘Za život cijeli’.

Svoje video materijale, šaljite na e-mail [email protected] , sve do 05.08., a kako smo i spomenuli Kiki će zajedno sa svojim najbližim suradnicima odabrati one najbolje!