‘Naša bila štorija’ seli u Sloveniju

by ruj 7, 2017Domaća glazba, Vijesti

Nakon Splita i Zagreba ‘Naša bila štorija’ dolazi u Ljubljanu i Maribor koji su trenutno među najprodavanijim događajima u Sloveniji!

U ‘Našoj biloj štoriji’ sudjeluju velika imena hrvatske glazbene scene – Severina, Goran Karan, Danijela Martinović, Giuliano, Tedi Spalato, te glumci Stefan Kokoškov, Mirella Meić, Zorica Bučić i Joško Ševo.

27.10. Ljubljana (Hala Tivoli)

03.11. Maribor (Dvorana Tabor)

Radi se o romantičnoj priči o zabranjenoj ljubavi, gradu Splitu, njegovim ljudima i običajima. Duboko prožete emocijama, humorom i ćakulom karakterističnom za grad pod Marjanom.

Na ‘Našoj biloj štoriji’ se skupila sjajna ekipa i tim ljudima jedino mogu reći – hvala! Svi su dali svoje srce i ljubav u ovaj projekt, a najviše je nastradao Nenad Šiškov koji je na kraju imao sedlo na leđima u kojem smo Neno Ninčević i ja sjedili. Napravili smo čak 273 miksa za 16 pjesama da bi konačno dobili taj zvuk gdje će uši dobiti nos – da zamiriše more, gdje će uši dobiti oči – da vidiš nekoga tko ti je drag dok slušaš ove pjesme. Napravili smo najbolje što smo znali, a sad će publika reći svoje – kazao je Goran Karan.

Publici su ranije predstavljene pjesme i spotovi ‘Sta je svit‘, ‘Manta me jubav‘, ‘Štorija‘ , a nedavno je izašao i spot za pjesmu Nisan oženija koju san jubija.

U izdanju Scardone je izašao i CD ‘Naša bila štorija’ u ekskluzivnom digipack pakiranju koji se od objavljivanja ne skida s liste najprodavanijih albuma, a na njemu se nalazi 17 pjesama koje potpisuju Nenad Ninčević i Goran Karan, a aranžmane Nenad Šiškov.

Kako su organizatori i najavili, nakon Zagreba i Splita, na redu je Ljubljana 27.10., a zbog velikog interesa u Sloveniji ubačen je i datum za Maribor 03.11. Da Slovenci vole Dalmaciju i glazbu tog podneblja govori i odlična prodaja ulaznice za ova dva grada. Naime, od puštanja ulaznica u prodaju ‘Naša bila štorija’ se nalazi u najprodavanijim događajima u Sloveniji.

Ja sam presretna jer ovaj mjuzikl veliča duh ljudi i duh grada. Mislim da su to Neno Ninčević i Goran Karan fenomenalno napisali, jednostavno, a ne banalno, nešto što će ispuniti svaku dušu, ne samo Splićane. Ovaj mjuzikl je jedan od onih projekata koji ne da se ne odbijaju, nego se moli da vas prime. Ja sam zahvalna Goranu što me čekao koju godinu da krenemo ovo raditi – kazala je Severina.

Ulaznice: eventim.si