Podijeli objavu

Marko Škugor, šibenska pjevačka zvijezda, otpjevao je trenutno najveći svjetski hit ‘Perfect’ i ostavio nas bez teksta! Ujedno i najavljuje svoj veliki koncert u Lisinskom ususret Danu ženu – 04. ožujka.

Prošla 2017. godina je svakako bila u znaku Marka Škugora. U toj godini je pobjedio na Splitskom festivalu s pjesmom “Ka’ dica” i kao član Četiri tenora je s pjesmom “Sve je tvoje” osvojio prvu nagradu publike na Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku. Pošlo mu je za rukom da u samo četiri godine dva puta pobijedi na Splitskom festivalu i Dalmatinskoj šansoni što je izuzetno veliki uspjeh za mladog pjevača i to na početku samostalne karijere.

Svojom izvedbom pjesme ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’ na jednoj je svadbi rasplakao sve prisutne, a sada je pripremio novu poslasticu – obradu svjetskog hita ‘Perfect’! Pjesma je to koju u originalu izvode svjetske zvijezde Ed Sheeran i Andrea Bocelli, a Marko je u svojoj izvedbi utjelovio obojicu.

KONCERT U LISINSKOM

Ususret Danu žena Marko će 04. ožujka u KD Vatroslava Lisinskog održati svoj prvi veliki koncert u Zagrebu koji doživaljava kao krunu svoje dosadašnje karijere.

Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco i Vladimir Garić će mu se pridružiti u Lisinskom kao gosti te će s Markom zapjevati nekoliko pjesama kao Četiri tenora.

– Oduševljen sam i jedva čekam 04.03.! Za mene, ovaj koncert predstavlja krunu moje dosadašnje karijere i zaista mi je čast da imam priliku napraviti prvi samostalni koncert u Zagrebu u najprestižnijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj! Publika može očekivati pravi dalmatinsko – mediteranski spektakl! Nismo puno razmišljali u vezi gostiju na koncertu. Zapravo je i logično da ovaj koncert podijelim sa svojim prijateljima i kolegama Đanijem, Vladom i Pecom – kazao je Marko i dodao – Ljudi, dođite, uživajte i napunite dušu ljubavnim pjesmama i iskrenim emocijama!

Da Marka publika voli govori i podatak da je prošle godine ima preko 100 nastupa uzduž Hrvatske i Slovenije, a njegove pjesme na You Tubeu broje milijune pregleda od kojih se najviše ističe njegov duet s Oliverom Dragojevićem ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’. Pod nazivom tog dueta Marko je kraj godine proveo u Sloveniji na uspješnoj turneji po sportskim dvoranama.

Za vrijeme studija u Zagrebu Marko je pohađao satove pjevanja kod tenora Stojana Stojanova Gančeva, nekadašnjeg prvaka zagrebačke opere, koji mu je predviđao blistavu opernu karijeru, ali Marku je u srcu ipak bio dalmatinski melos. I izgleda je je dobro odabrao!

Ulaznice za veliki koncert Marka Škugora u Lisinskom mogu se kupiti na blagajnama KD Vatroslav Lisinski i u sustavu www.ulaznice.hr od 17.siječnja!