Podijeli objavu
Foto: Denis DM Miloš

Kada su u pitanju ljubavne pjesme, miljenik ženske publike i romantičar Sandi Cenov, definitivno je na svome terenu, što je nebrojeno puta i dokazao.

Autor jednih od najljepših ljubavnih stihova, još jednom je nadmašio samog sebe.

Nova pjesma i video spot “Da te bar ne volim” dolaze iz Sandijeve autorske radionice, a ostatak posla prepustio je već provjerenoj ekipi sa kojom surađuje.

Foto: Denis DM Miloš

“Kada je čovjek u ljubavnim problemima, pjesmom olakšava svoje napuklo srce.
“Da te bar ne volim, otjeram pjesmom tugu…”, dio je nove pjesme za koju potpisujem glazbu i tekst. Riječ je o ljubavnoj priči, u kojoj se sjećam divnih trenutaka ta ljubavi, a sam sam kriv za njezin kraj. Nadam se da će ovo ljeto, upravo pjesma “Da te bar ne volim”, biti utjeha svim ljudima, koji griješe pa se poslije kaju zbog svega.”, kazao je Sandi.

Svoju ljubav prema glazbi, Sandi nikada nije skrivao, kao ni ljubav prema motorima, što je na najbolji mogući način spojio u video spotu.

Foto: Denis DM Miloš

Prelijepa Lucana Mirko, svojom pojavom dodatno je začinila cijelu priču, u kojoj prevladavaju kadrovi otoka Krka, Grobnika, kao i Novigrada Istarskog, a iza svega toga stoji redatelj Denis Miloš, sa kojim Sandi Cenov nastavlja suradnju i na ovom video spotu.

Glazbenik, iza kojeg je četvrt stoljeća na estradi, jednakim žarom pristupa stvaranju novih pjesama, kao i nastupima, na kojima ga najviše veseli druženje sa publikom, čija su nasmijana i zadovoljna lica nakon koncerata, njegova najveća nagrada.

Mnogo puta Sandi je isticao, kako je upravo publika jedan od najvećih ‘vjetara u leđa’, ali i dodatna motivacija da bude još bolji u onome što najviše voli – pjevanje i stvaranje glazbe.

Sudeći po dosadašnjih dvadesetipet godina karijere, u tome je itekako uspio!

Za sam kraj Sandi poručuje, “Nadam se kako će spot dočarati atmosferu pjesme “Da te bar ne volim”, kakvu sam i zamišljao, dok sam je pisao.”

Foto: Denis DM Miloš