Podijeli objavu

Hrvatska je ove godine domaćin Europskog rukometnog prvenstva i od naših Kauboja mnogi očekuju medalju najvećeg sjaja. A kako bi se svaki pravi hrvatski navijač mogao najbolje pripremiti za utakmice hrvatske reprezentacije i bodriti Kauboje, potrebna je i savršena glazbena kompilacija.

“Naprijed Kauboji – navijačke pjesme” je najnovije digitalno izdanje Croatia Recordsa s 15 pjesama koje su sastavni dio navijačkog rituala najvatrenijeg obožavatelja hrvatske reprezentacije.
Naziv kompilacije dolazi od najnovije rukometne himne Laudato TV Banda, Rafe i Ante Casha “Naprijed Kauboji”, a tu su još i neizostavni navijački i domoljubni hitovi koji su se ovih dana čuli iz svlačionice naših Kauboja i Spaladium Arene, poput “Poljubi zemlju po kojoj hodaš”, “Lijepa li si”, “Večeras je naša fešta”, “Srce vatreno”, “Mojoj lijepoj”, “Mi smo prvaci”, “Kome bi šumilo more moje sinje”, “Moja domovina”, “Pakleni (Himna reprezentacije)” i druge.

Hrvatski rukometaši za drugi krug Europskog prvenstva trebaju pomoć i osmog igrača, a to su navijači. Stoga, ova kompilacija je najbolja za prisjetiti se nekih od najljepših navijačkih i domoljubnih pjesama, a koje ćemo potom svi zajedno pjevati iz petnih žila na svakoj utakmici Kauboja ili ispred TV ekrana. Do lakše pobjede i zlatne medalje odaberite novo digitalno izdanje Croatia Recordsa “Naprijed Kauboji – navijačke pjesme”.

Kompilacije je dostupna na digitalnim platformama:
Deezer
iTunes