Nakon više od pola godine Albinin singl „Noću“ i dalje među najemitiranijima

by ruj 2, 2022Domaća glazba, Izdvojeno, Vijesti

Više od pola godine od plasiranja, Albinin autorski singl „Noću“ i dalje se nalazi na popisu najemitiranijih u domaćem eteru. Pjesma koja je, smjestivši se među top 10 zavladala proljetnim eterom, trenutačno se, u svom 26. tjednu boravka na HRtop40, ponovo približila prvoj polovici ljestvice.

Ovim putem zahvaljujemo svima na konstantnoj podršci – predstavljanju singla (i aktualnih ljetnih remixa), uvrštavanjima na top ljestvice, na doprinosu da pjesma raste na nacionalnoj listi najemitiranijih, na potvrdi kvalitete, a paralelno i motivaciji mladoj glazbenici da, prvenstveno slijedeći srce i svoj kreativni put, nastavlja stvarati novu glazbu.

Podsjetimo, ovog ljeta singl je osvježen sa čak dva remixa: s deep house beatovima pjesmu je ususret prvom danu ljeta remiksirao talentirani mladi glazbenik Noa Klay, a posve novo ruho – s prizvukom amapiana, trenutačno vrlo popularnog žanra na svjetskoj sceni – pjesma je dobila u novom remixu kojeg potpisuje Baby Dooks. Uz amapiano remix glazbeni producent i hip-hop umjetnik pjesmu je začinio i dodatnim klavijaturama.

„Pjesma je atmosferična i ritmična. Kad ju pjevam osjećam se kao da sam potpuno u svom filmu – kao da sam u klubu u kojemu su sva svjetla na meni i plešem sama sa sobom u tom svom nekom svijetu“, opisuje Albina osjećaje koje veže uz svoj još uvijek aktualni, osobno joj jako drag singl za kojeg potpisuje tekst te je, zajedno s Branimirom Mihaljevićem, autorom glazbe, sudjelovala i u procesu traženja idejnih rješenja u čemu im se pridružila i kolegica Ananda Đuranović.