Nakon velikog povratka na scenu Ivica Sikirić Ićo najavljuje i koncert u Lisinskom

by ožu 20, 2022Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Ako bi netko i mogao birati način povratka na glazbenu scenu, vrlo vjerojatno bi izabrao način povratka Ivice Sikirića Iće. Jedan od najspektakularnijih povrataka na sam vrh glazbene scene, hitovima „Opet je jubin cilin tilon“ i aktualnim hitom „Još se volimo“, obilježio je prošlu i početak ove godine u glazbenoj industriji. Ivica Sikirić Ićo s punim pravom nosi epitet najveće povratničke priče u vrijeme moderne Hrvatske.

Sada će i Zagreb imati privilegij ugostiti Iću koji u Lisinski dolazi pjevati sa svojom vjernom publikom koja željno iščekuje prve taktove njegovih svevremenskih hitova.

Ićo svojoj publici znakovito poručuje “JOŠ SE VOLIMO” jer za njega kao i za publiku to nikada i nije bilo upitno.

Na radost mnogih Ićo je ponovo tu.

Koncert će se održati 21. travnja u 20:00 sati.

Njegov jedinstven glas koji s lakoćom prenosi emocije koje uvijek pogađaju u srce nakon mnogo je godina na Splitskom festivalu otpjevao novu pjesmu “Opet je jubin cilin tilon”. Bio je to samo početak. Pjesma je odmah nakon izlaska skupila preko pola milijuna pregleda na YouTubeu, zavladala je radijskim postajama i domaćim top listama . Rado se sluša i najnovija „Još se volimo“ koja nastavlja nizati uspjehe.

Zagrebačka će ih publika sada moći čuti i uživo zapjevati s Ićom. Mnogi se posebno raduju čuti stare hitove “Najlipša si”, “Ovo tilo vire nema“, „Kolone“ te brojne druge pjesme koje su obilježile jedan dio života onih koji se dobro sjećaju kada su izašle, ali i oni koji su rođeni kasnije.

Ako je suditi po zadnjem Ićinom koncertu koji je bio u Zadru, bit će veliki gušt uživati u kultnim pjesmama i najnovijim hitovima.

Za svoj prvi nastup u Lisinskom Ićo je za publiku odlučio napraviti pravi glazbeno-scenski spektakl. Dobra glazba, odličan provod i nezaboravna atmosfera su zajamčeni. Uz to, Ićo je za koncert spremio i pokoje iznenađenje.

Ulaznice je moguće kupiti na blagajnama Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog ili online na ulaznice.hr