Podijeli objavu

Kraj mjeseca siječnja u Splitu obilježit će čak dva koncerta jedne od najzanimljivijih domaćih rock grupa – Urban&4. Zanimljivo je da su ulaznice za oba koncerta već danima rasprodane.

Damir Urban glazbenik je i umjetnik koji od 1996. nastupa kao Urban & 4. Urbanov vokal i sama pojava nadaleko su poznati, a njegovu zaraznu energičnost nadopunjuju četiri sjajna glazbenika: gitarist Luka Toman, basist Sandi Bratonja, bubnjar Marco Bradaschia te Saša Markovski na klavijaturama.

Svaki koncert Urban&4 ima svoju posebnu priču a čak dvije priče bit će ispričane prilikom dva koncerta, u petak 25. i subotu 26. siječnja u music baru Split Circus!

Split Circus mjesto je koje sedam godina stvara glazbenu tradiciju s preko 400 održanih koncerata do sada. Nova lokacija podređena je koncertnoj atmosferi, u zanimljivom ugođaju kakav stvaraju velike biblioteke i pomalo alternativnija mjesta od tipičnih koncertnih prostora. Split Circus kao mjesto prkosi pravilima, pa u vrijeme zime, kad grad većinom spava, on postaje dom autorskim bendovima, projektima i domaćim glazbenicima te gostima.

Od Laufera do Četvorke, od klasika do novijih pjesama, posjetitelji Split Circusa čut će sve od “Svijet za nas” i “Moja voda” preko “Black Tattoo”, “Mala truba”, “Mjesto za mene”, “Odlučio sam da te volim”, “Nebo”, “Astronaut”, “Priđi mi bliže” ili najnovije „Kuća sjećanja“… do mnogih drugih.