Podijeli objavu

Još se nije dogodilo da se svjetska zvijezda nakon koncerta na tvrđavi sv. Mihovila spusti u grad i spontano zapjeva s lokalnim glazbenicima, a upravo to je sinoć napravio Mario Biondi ispred Rebus bara gdje je uz Nina Nimca, Antu Antića i Danijelu Prpić otpjevao bezvremenski hit Ottis Reddinga ‘Sittin’ on the dock of the bay’ – piše sibenik.in

– Imao sam redovitu gažu sa svojim triom Dream Time, već je bilo kasno, ali atmosfera je bila odlična jer je dosta ljudi došlo nakon koncerta na tvrđavi. Odjednom se odnekud pojavio Mario Biondi, a publika je počela vikati njegovo ime i tražili su da nam se pridruži – kazao nam je poznati šibenski glazbenik Nino Nimac.

Može to zvučati čudno i neobično svakome tko ne poznaje mentalitet Sicilijanaca. Oni se i dalje navečer skupljaju po ulicama i trgovima te uživaju u razgovoru i pjesmi pa je Biondi nakon koncerta koji je oduševio preko tisuću duša na tvrđavi sv. Mihovila odlučio zapjevati i na ulici, kao što je radio dok se nije proslavio.

– Svakako nezaboravno iskustvo. Žao mi je samo što je već bilo kasno pa je otpjevao samo jednu pjesmu, ali i ovo ću uvijek pamtiti – kaže nam Nimac.