Podijeli objavu

Diskografska kuća Hit Records pripremila je pregršt novih glazbenih izdanja, koja će se sigurni smo, naći u vašoj kolekciji. Jedno od onih, koje morate imati i koje će obilježiti dane i mjesece pred nama je ‘Ljetna kompilacija’.

Zašto baš ova kompilacija treba biti neizostavni dio vašeg glazbenog repertoara?

Dovoljno je reći da sadrži najveće hitove na jednom mjestu! Tony Cetinski, Massimo, Nina Badrić, Toše Proeski, Hari Mata Hari i Elena Risteska, Marko Kutlić, David Temelkov, Giuliano, Hari Rončević, Prljavo kazalište, Pravila Igre, ITD Band, Jure Brkljača i izniman duet Damir Kedžo i Zsa Zsa, pjevaju za vas pjesme koje su u potpunosti osvojile regiju.

S užitkom se prisjetite hitova kao što su ‘Kao u snu’, ‘Iz jednog pogleda’, ‘Srce se spasilo’, ‘Sve u meni se budi’, ‘Balerina od stakla’, ‘Dani i godine’, ‘Gradske cure’, ‘Mi plešemo’, ‘Miriše’ ili ‘Srećo ne krivi me’, ali i drugih koji su pronašli svoje mjesto na albumu. Uvjerite se zašto upravo ovo glazbeno izdanje osvaja na prvo slušanje.

Ne propustite četrnaest najvećih hitova u izdanju Hit Recordsa!

‘Ljetnu kompilaciju’ potražite u svim prodavaonicama dm-a, svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, kao i online na hitmusicbox.com.