Podijeli objavu

Ova godina, definitivno je u znaku Tonyja Cetinskog.

Uspjesi se nižu jedan za drugim, od nagrada za najboljeg izvođača, pa sve do najslušanijih pjesama u radijskom eteru.

Glazbenik na sve to, zahvaljuje onako kako godinama najbolje radi i onime što najviše voli – pjevanjem i druženjem sa svojom vjernom publikom.

Njegova regionalna turneja #samoljubav, rezultat je tridesetogodišnje karijere, rada, ali i neupitne upornosti. Svime navedenim još je jednom potvrdio, zašto je toliko godina na samome vrhu.

Nova ‘glazbena stanica’ Tonyja Cetinskog i njegove ekipe, tako će biti Mostar, točnije SC Kantarevac, u petak 12.07..

Foto: Mario Draušnik

Iako do koncerta ima nešto manje od dva mjeseca, sudeći po dosadašnjem iznimnom interesu za koncerte u sklopu turneje #samoljubav, ne sumnjamo kako će se i za Mostar tražiti mjesto više.

Svoju ulaznicu već danas možete kupiti na kupikartu.ba ili na prodajnim mjestima; Mepas Mall Mostar, Poslovnice Globtoura (Široki Brijeg, Posušje, Međugorje, Ljubuški, Čapljina, Tomislavgrad, Nevesinje i Trebinje).

Spomenuta turneja je dugoočekivana koncertna priča, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Cijela ekipa predvođena Tonyjem, uložila je veliki trud u sve, kako bi bili što bolji, originalniji, produkcijski svježiji.

Jedno je sigurno, ovo je najbolja pozivnica za nastavak turneje #samoljubav, stoga vidimo se 12.07. u Mostaru, SC Kantarevac.