Podijeli objavu

Navikli smo slušati o iseljenju mladih iz Slavonije, zagađenju slavonsko-brodskog područja, no Mega Bikers Susreti vraćaju svijetlu sliku u Slavoniju okupljajući na tisuće posjetitelja iz regije, Europe i cijele Hrvatske.

Zanimljivo je da je to možda jedan od rijetkih festivala na slavonskome području, koji je spontanošću i gostoljubljivošću, dobrim prijateljskim odnosima sa ostalim moto klubovima iz Hrvatske, regije i Europe, te željom da se pruži i svim ostalim posjetiteljima dobara zabava, prerastao u mega bike festival.

Mega Bikers Susreti najveća su manifestacija u Slavoniji, glazbeno-motoristička snaga koja vraća život u ovaj kraj, okupljajući poklonike dobre svirke, brzih motora i odlične zabave! Ovaj jedinstven događaj koji privlači na tisuće posjetitelja dobar je primjer povratka zabave i života u Slavoniju.

U proteklih 15 godina gotovo je nemoguće naći poznatiji band iz regije koji nije svirao na Mega Bikers susretima, a gostovali su i legendarni engleski Uriah Heep kada se u Slavonski Brod okupilo na desetke tisuća ljudi. Moto klub Brod podigao je standarde izuzetno visoko i ujedinio čitav grad u projektu koji je bio vrhunac glazbene povijesti Slavonskog Broda.

I na ovogodišnjim Mega Bikers Susretima od 10 do 12.svibnja sudjeluju bajkeri iz cijele Hrvatske, regije ali i Europe! (Velike Britanije, Njemačke, Italije, Švicarske, Rusije, Slovačke, Mađarske, Austrije, i ostalih zemalja).

Od bajkerskog susreta do najveće manifestacije u Slavonji: Mega Bikers susreti privlače posjetitelje odličnom ponudom zabave na atraktivnoj lokacijom na ŠRC Poloj- riječnoj plaži i prostoru idealnom za kampiranje i odmor, a navečer za vrhunsku zabavu i provod. Mnogima su godinama Mega Bikers Susreti stalna destinacija, a dobre zabave, svirke, janjetine, odojka i roštilja te atraktivnih utrka ubrzanja ni ove godine neće nedostajati! Bajkeri iz Moto Kluba Brod praktički su mobilizirali cijeli grad i dobar dio Slavonije pa ni ne čudi masovna posjeta i na samim utrkama ubrzanja u jutarnjim satima! A da grad diše za dobru zabavu potvrđuje i povratak mlađih Brođana i slavonske ekipe, koji se kao za praznike vraćaju svojim domovima radi ove moto rock zabave, jer kako sami kažu-najbolje se zabaviti među svojima. Veliki interes za Mega Bikers susrete bio je i na sajmu turizma u Londonu, pa će se ovaj festival brzih motora i rock glazbe naći za iduću godinu i na dodatnim materijalima turističke ponude Slavonije!

Kao ni u proteklih 15 godina godine prave zabave uz provjerene rock snage, piva u potocima, odličnu gastro ponudu i atraktivne utrke ubrzanja neće nedostajati.

Kako bi se program učinio što atraktivnijim MK Brod je dao povjerenje sugrađaninu i prijatelju kluba Matiji Blaževac da organizira STUNT SHOW te je dogovoren nastup poznatog stunt majstora Dejana Špoljara sa suradnicima i K-STUNT Team iz Mađarske. Stunt show će biti u petak 10.05.2019. na velikom parkingu kod stadiona NK MARSONIA s početkom u 16:00 sati, a sudeći po mnogobrojnim posjetiteljima na lanjskom izdanju zasigurno će biti prava atrakcija za otvorenje 16 Mega Bikers Susreta! Naravno da cijeli show možete pogledati besplatno jer je cilj organizatora da se ovaj naporni i skupi sport predstavi ne samo motoristima već i svim ljubiteljima ovog atraktivnog sporta. Iza vratolomija na motorima, slijede koncerti i dobra zabava na ŠRC Poloj do jutarnjih sati.

No kako to biva na Mega Bikers Susretima sa programom se nastavlja i u subotu. Jedna od najposjećenijih utrka ubrzanja na ovim prostorima počinje u subotu 11.5.2019 u 12 sati na Zapadnoj veznoj cesti, a svi će posjetitelji imati priliku vidjeti najbrže motore koji razvijaju izlaznu brzinu i do 300 km/h. Nakon utrka ubrzanja u 17 sati na tisuće bikera provozati će se na svojim motorima ulicama Slavonskog Broda u velikom svečanom defileu!

Na 16. izdanju Mega Bikers susreta u Slavonskom Brodu u glazbenom dijelu programa očekuje nas od punka do pastirskog rocka!

U petak 10.svibnja servira se „Hladno pivo“, a po prvi puta će i na bini raspaliti odličan „Bang Bang“ uz podršku provjerene rock zabave bandova The Trio, Plagijat i Rockera! Drugi dan 11. svibnja na pozornicu ulijeće „Let3“, a mnogi će izderati grla na najbolje hitove Bijelog Dugmeta i Divljih Jagoda uz Alena Islamovića i njegov rock band! Zabava će se opet uz The Trio, Plagijat i Rockere produžiti do jutarnjih sati, a mnogi će i dočekati jutro u najpunijim i najpopularnijim šatorima na ovim prostorima uz brodske DJ-e! Na vama je da se dobro pripremite za ovaj moto rock maraton i ostavite koji dan poslije za odmor, jer kako većina posjetitelja tvrdi – trebat će vam!

Ulaznice za oba dana po cijeni od 70 kuna mogu se nabaviti na ulazu ŠRC Poloj.