Podijeli objavu

Na današnji dan prije dvije godine svijet je na božićno jutro dočekala tragična vijest: preminuo je slavni George Michael.

Fadi i George bili su zajedno od 2011. godine, no svoju su vezu držali podalje od očiju javnosti.

“Trebali smo ići na božićni ručak. Došao sam k njemu kako bih ga probudio i više ga nije bilo, ležao je spokojno u krevetu”, rekao je Fawaz.

Karijera Georgea Michaela

George Michael rođen je kao Georgios Kyriacos Panayiotou, 25. lipnja 1963., a slavu je stekao tijekom 1980-ih kao član dua Wham! koji je osnovao s prijateljem iz školskih dana Andrewom Ridgeleyjem.

Njegov prvi solo singl, Careless Whisper, objavljen je u vrijeme dok je još bio član Whama! i prodan je u šest milijuna primjeraka. Kao solo umjetnik prodao je više od sto milijuna albuma širom svijeta do 2010. godine.

Njegov prvi solo album, Faith, ostvario je prodaju od 20 milijuna primjeraka, a Radio Academy proglasio je Michaela za najčešće puštanog autora na britanskom radiju između 1984. i 2004.

Godine 2005. objavljen je dokumentarni film A Different Story o njegovom privatnom životu i karijeri. Godinu dana kasnije, George je najavio svoju prvu turneju u 15 godina. Turneja 25 Live trajala je pune tri godine.