Podijeli objavu
Foto: Bojan Lutring

Poznato je da maškare prati uvijek vesela atmosfera, ali kakav urnebes su sinoć u Metropolis clubu napravili Vatrogasci teško je opisati riječima. No možda će vam fotografije bolje dočarati veselo raspoloženje.

Foto: Bojan Lutring

Najveseliji band na ovim prostorima koji tako zdušno zna pretvoriti sve hitove u pravu zezanciju po prvi puta u srcu Zagreba napravio je sinoć „Vatrogasni maskenbal“!

Foto: Bojan Lutring

Naravno za takvu svečanu i otkačenu prigodu i posjetitelji su se sa svojim maskama uklopili u otkačenu atmosferu!

Foto: Bojan Lutring

Sa zabavnom tradicijom još od daleke 1991 godine band čija je glavna misija oduševiti svoju publiku sa dobrom zezancijom uletjeli su na top liste sa urnebesnim obradama tadašnjih hitova, a i sa nekim vlastitim zabavnim uratkom. Poznati su po sasvim specifičnim, nimalo uobičajenim obradama i parodijama tuđih glazbenih uradaka , ali i pretvaranju “ozbiljnih” pjesama u sasvim neozbiljnu šalu. Mnogi poznati pjevači bili su zamotani u „vatrogasno“ ruho! Obrađivali su Thompsona, Severinu,Gibonnija, neki su se ljutili, a neki su čak pristajali biti u spotovima. I tako su njihovi hitovi ušli u legendu, a kako je publici zafrkancija više i nego dobro sjela, Vatrogasci su postali pravi hit i posebna live atrakcija!

Foto: Bojan Lutring

Publika je bila i više nego maštovita u odabiru maski, pa se sprdalo sa svim aktualnim temama. Osim kostima vatrogasaca koji su redoviti na njihovim koncertima našlo se ekipe iz Zagreb parkinga, ekipe u zaštitnim odijelima od korone virusa, maštovitih fudbalerki, muških plavuša i ljubitelja janjetine i naravno najviše ljubitelje kraljeva dobre zabave Vatrogasaca. Odmah na početku krenulo je žestoko pjevanje, naime na njihovim koncertima malo tko mirno stoji i gleda, a nastavilo se nizom vatrogasnih hitova i pravim „raspašojem“ do jutarnjih sati. Birala se naj maska, a dečki za banda nisu mogli odoljeti sexy Crvenkapici pa je onda odnijela pobjedu.