Najljepši poklon Ivana Zaka za Dan žena

Podijeli objavu

Ivan Zak, svim pripadnicama ljepšeg spola za Dan žena poklanja najljepši poklon!

Dan žena obilježiti će nastupom na posebnom izdanju, večerašnjeg Aktualovog dana žena u Areni Stožice u Ljubljani! Vjerujemo kako nema bolje pozivnice za početak vikenda uz omiljenog pjevača.

Nakon Ljubljane, Ivan će dan kasnije, u subotu 09.03. zapjevati u Holcer pubu, Kope, u Sloveniji.

Osim punog koncertnog rasporeda, Ivan vrijeme provodi u svome studiju La Bamba, gdje zajedno sa svojim suradnicama radi na novim pjesmama. Aktualne uspješnice osvajaju etere, a među njima svakako treba izdvojiti baladu ‘Sama’, koja na poseban način potvrđuje Ivanovu umjetničku zrelost.

Foto: NN Media Production

‘Iza mene je godina tijekom koje sam se usavršavao kao producent, eksperimentirao s ritmovima, izričajem i zvukom, što se i moglo primijetiti kroz nekoliko posljednjih pjesama. Intenzivni radni ritam natjerao me na odmor – u jednom trenutku morao sam napraviti odmak od svakodnevice, da ne upadnem u rutinu, jer toga se kao umjetnik najviše užasavam.

I tada sam napisao ovu pjesmu. Jednostavno sam je čuo i pretočio u riječi i ritam. Od samog početka imao sam viziju kako treba izgledati aranžman i kakav spot želim. Ne bih volio zvučati umišljeno, no sviđa mi se rezultat. Volim pjevati ovu pjesmu.’, rekao je Zak.

Spot je idejno i tehnički doveden do savršenstva i može bez problema parirati spotovima svjetske produkcije, a potpisuje ga NN Media Production. Zak je zaslužan za glazbu, tekst, aranžman i produkciju, a sve to dolazi iz njegove kreativne tvornice, najmodernijeg glazbenog studija “La Bamba”.