Podijeli objavu

Ostvario je san odvozivši rally utrku, a sada se vraća svome prepoznatljivom poslu, sa mikrofonom u ruci. Sandi Cenov nakon izleta u oktanski svijet i ‘punjenja’ baterija, okreće se onome u čemu najviše uživa skupa sa svojom publikom.

U ovo najljepše Adventsko vrijeme, srca i dušu ispunit će vam ljubavlju, pozitivnim emocijama i nekim od svojih najljepših stihova, na prvom sljedećem live nastupu, u petak 14.12. u pulskom klubu Stella.

Dvadesetpet godina karijere, Sandi odlično pretvara u vrhunski koncertni program, što publika prepoznaje i cijeni. Njegovi koncerti uvijek su ispunjeni do posljednjeg mjesta, nabijeni odličnom atmosferom i rasplesanom ekipom, koja pjeva od prve do zadnje pjesme.

Sve to najbolja je pozivnica za još jedan u nizu Sandijevih nastupa, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kada se uz sve to, nadoveže predbožićno vrijeme u kojem smo svi zajedno opušteniji i raspoloženiji, kao i rođendanska proslava, očekuju nas vrhunska koncertna zabava.

Zašto je tome tako, najbolje da se uvjerite sami na spomenutom koncertu Sandija Cenova u Puli, Stella club, petak 14.12.

Aktualnim singlom ‘Kad sve zbrojimo’, osvojio je radijski eter, brojnu publiku, a možda nas i početkom iduće godine iznenadi popratnim video izdanjem, do tada uživajte u nadolazećim koncertima:

15.12. Yachting, Zadar
24.12. Colosseum, Jastrebarsko
25.12. Vanilla, Split
31.12. Petrus, Petrinja
Foto: Hrvoje Serdar