Najiščekivaniji ljetni koncert u Puli – Vesna Pisarović na Kaštelu 23.08.!

by kol 5, 2022Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Pula i impozantni Kaštel ponovno će biti glazbeni epicentar odlične atmosfere, prepun pjesme, plesa i dobrog druženja. Vesna Pisarović na opće oduševljenje publike koncert će održati upravo na pulskom Kaštelu u utorak 23.08..

Svi oni koji su bili na njenim nastupima, znaju kako se to ne viđa često. Poseban vokal, specifičan način kojim plovi pop vodama, interpretacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, samo su jedan mali dio, onoga čime Vesna osvaja na prvu, a posebna energija koja se osjeća teško se opisuje riječima i jedino se može doživjeti uživo.

Jednom riječju ona je pravi magnet, a brojne generacije vraćaju joj neviđenom emocijom i oduševljenjem. Ne sumnjamo kako će i na pulskom Kaštelu atmosferu dovesti do usijanja, što je sasvim dovoljno razloga da svoje mjesto osigurate već sada putem sustava Eventim.

Uz publiku koja pjesmom i plesom, prati svaki njen stih, Vesna Pisarović zajedno sa svojim bendom, priredit će vam garantirano još jednu iznimnu glazbenu večer koja se tako lako ne zaboravlja, uz neprolazne hitove ‘Da znaš’, Jutro donosi kraj’, ‘Dolje na koljena’ ili ‘Neka ljudi govore’, kao i mnoge druge.

Stoga svoje mjesto osigurajte već danas na novu koncertnu priču Vesne Pisarović pod zvijezdama, ovoga puta u Puli, na Kaštelu, utorak 23.08.2022.!