Home Vijesti Domaća glazba Najemotivniji koncert sezone, Božo je doslovno rasplakao Šibenčane

Najemotivniji koncert sezone, Božo je doslovno rasplakao Šibenčane

0
Najemotivniji koncert sezone, Božo je doslovno rasplakao Šibenčane

Kad smo prije neki dan rekli da će koncert Bože Vreće biti najemotivniji ove sezone pa i bili smo u pravu. Božo Vrećo sinoć je oduševio šibenčane i njihove goste svojim osebujnim glasom na najljepšoj pozornici Tvrđavi sv. Mihovila. Nije ga uzalud New York Times nedavno okarakterizirao kao „Čovjeka anđeoskog glasa, koji dotiče srca i miluje duše!“, te ga dodatno istaknuo kao sinonim potpune slobode.”

Božo Vrećo, jedan najzanimljivijih interpretatora sevdaha novijeg doba, održao je spektakularni koncert u Šibeniku. Umjetnik, interpretator i autor sevdalinki Božo Vrećo tijekom posljednjih nekoliko godina postao je ne samo regionalna, već i europska i svjetska glazbena senzacija. Muško-ženska dualnost Bože Vreće iz koje proizlazi posebna dramatičnost i virtuoznost, njegovu a capella interpretaciju sevdalinki čine istinski emotivnim doživljajem.

Na repertoaru Bože Vreće uz tradicionalne sevdalinke, našle su se i Vrećine autorske pjesme, a za potpuni koncertni doživljaj sinoć su mu se pridružili sjajni glazbeni gosti Miroslav Tadić (gitara), Marko Louis (klavir, tarabuk) i Aleksandra Pereula (violina).

Na kraju je otpjevao i “Kad si bila mala Mare” te “Đelem, Đelem”, a posjetitelji su ga s dušom i srcem pratili:

Božo se zahvalio šibenskoj publici i na svom Facebook profilu:

Nakon koncerta svi su se htjeli slikati i uhvatiti selfie sa Božom i Markom Louisom, komadić uspomene koja će ih podsjećati na najljepšu večer. 🙂


Božo nije skrivao svoje emocije i oduševljenje nakon koncerta pa nam je tako rekao da mu je sinoć na tvrđavi sv. Mihovila bilo prekrasno i posebno i kako se nada da će ponovno doći.

Božo hvala ti na predivnoj večeri i naravno – dođi nam opet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here