Podijeli objavu

Sinoć se za Noć vještica, održao sad već tradicionalan Harry Potter party u zagrebačkom Metropolisu.

Radi se o maskiranoj zabavi koja je idealno mjesto za sve obožavatelje najslavnijeg čarobnjaka, a organizira ju upravo Ministarstvo magije. Naravno, svi su dobrodošli pa mogu doći i svi koji su ili bili prelijeni da bi se maskirali, ili su se odlučili maskirati u nešto što nema veze sa svijetom J.K.Rowling.

Foto Bojan Lutring

Poželjno je da dođete maskirani, pa možda baš vi budete proglašeni kao jedna od top 3 maske, i to u dvije kategorije: sve vezano za Harry Potter, te ostatak.

Uz biranje maski, održana je i tombola gdje su se dijelili vrijedni pokloni, a sudjelovanje je bilo besplatno, nakon plaćanja ulaza u iznosu od 20 kuna.

Foto Bojan Lutring

Metropolis je bio gotovo pa pun, ali je bilo dovoljno mjesta kako bi se plesalo, ali i disalo. Upravo zbog odvojenog prostora za pušače, radi se o jednom od najugodnijih klubova u Zagrebu, a baš zato su i većina evenata koji se tamo odvijaju, rasprodani.

Party je krenuo već u večernjim satima te su se vrata otvorila u 21 sat, ali klub se počeo nešto kasnije puniti, tek oko 23 sata. Glazba koja se puštala je bila gotovo pa isključivo strana, uz par iznimki za Dinu Dvornika i neke od naših najboljih trash hitova.

Foto Bojan Lutring

Na kraju večeri smo samo potvrdili ono što smo već znali – zaista smo bili na najboljem Halloween partyju u gradu i jedva čekamo sljedeće izdanje!