Podijeli objavu

Future Scope serijal u Boogaloo clubu nastavljaju u prepoznatljivom tonu.

19. siječnja vas pozivaju na ples sa trenutno jednom od najatraktivnijih dama elektronske glazbe DJ-icom i producenticom koja je u kratkom roku osvojila ekipu svojom kombinacijom underground estetike i visokog stila, plasirajući svoj techno zvuk u gotovo svim dijelovima zemaljske kugle, dolazi nam Deborah de Luca.

Rođena u Scampii, u problematičnom predgrađu Napulja 1980., započela je konobareći po klubovima. Noćni život sve ju je više usisavao i u jednom trenu duge noći su prevagnule spram danjeg svjetla i Deborah se približava sceni radeći nekoliko godina kao plesačica. Srednjoškolsko obrazovanje provela je na sjeveru Italije s ciljem da nastavi školovanje kao modna dizajerica, ali još jednom zvuci s podija su vukli svojim sponama i vraća se u rodni grad. Ovoga puta upoznaje Giuseppea Cannama, napuljskog DJ-a i producenta (Desolat – Sci + Tech – 8bit – Carillon) koji je vodi na ubrzanu krivulju učenja o novim žanrovima i tehnologiji i izdanja uskoro ispadaju sa Sola_Mente Records.
Trake su ubrzo pokupili Magda, DJ Ralph, Someone Else i Layo & Buswaka, Deborah razvija zvuk dalje da bi naposljetku s lokalnog talijanskog tla krenula svirati po svjetskim klubovima.

Main Floor

● DEBORAH DE LUCA _ sola mente records | IT
● LEMON
● SHIPE
● MATYA

_________
2nd Floor

● PEZNT (Blacksoul b2b Mark de Line)
● SERAPHIM CODEX
● E-BASE

Ulaznice

Earlybird 70kn / (20.12 – 31.12)
Regular 80kn / (01.01 – 18.01)
Klub Boogaloo Zagreb (Vukovarska 68)
caffe bar “Bizarre” (Importanne centar)
Entrio
Eventim (TISAK i TISAKMedia centri)

► Door price 100kn