Podijeli objavu

Ako publika traži red je da se želje ispune, a pogotovo kada one dolaze u predbožićno vrijeme. Nakon mnogih upita Metropolis club odlučio je svojim posjetiteljima prirediti posebno božićno izdanje 14.12.2019 posvećeno najpopularnijem pop bendu svih vremena ABBI , pa ćemo tako i ove godine prije samog Božića ponovno zaplesati na njihove vječne hitove.

A za ovu posebnu večer pobrinuti će se oni koji donose autentičan zvuk ovih pop ikona band Abbazia iz Rijeke! Mnogi koji su ih slušali i gledali prije znaju kako Abbazia može vrhunski iznijeti hitove pop ikona ABBE . Stoga drage plesne kraljice i plesni kraljevi pripremite se za pravo disko pop božićno izdanje u kojemu ćete istinski uživati. Uz sam nastup Abbazie cijeli klub presvući će se u pop disko groznicu i prilagoditi se božićnom blještavilu. Ovo posebno izdanje uz nastup vrhunskih izvođača donijeti će vam pravi ugođaj 70tih i 80tih godina i vratiti u pop eru vladavine ABBE!

Ova vrhunska glazbena skupina iz Rijeke svakako svojom odličnom izvedbom pridonijeti će i originalnom zvuku njihovih najboljih hitova. Grupa Abbazia je svojom izvedbom davno srušila granice i krenula na svjetska tržišta, a čine je istaknuti glazbenici koji svojom odličnom izvedbom nose epitet i priznanje autentične izvedbe grupe ABBA.

Zahtjevne vokalne dionice za koje ćete na trenutak pomisliti da su uštinu od ABBE spojile su majka i kći Jozefina i Eni Jurišić. Jozefina je dugi niz godina bila lead vokal u popularnoj grupi iz 80tih 777 koja je također izvedbom podsjećala na ABBU i svojom bojom glasa jednostavno se preslikala na njihove pjesme. Eni Jurišić svima poznata kao polufinalistica The Voice-a odlično se uklopila u istančano izvježbane vokalne dionice.

Muški dio banda čine Branko Fućak – pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao šest pjesama za “Eurosong“, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.). Abazzia već godinama osvaja svjetske koncertne prostore, a u Zagrebu svira samo u Metropolis clubu, gdje svaki puta naprave sve bolju i bolju atmosferu.

Prošle godine na božićnom izdanju oduševili su prepuni klub i izlazili na nekoliko biseva, a ove godine njihov nastup biti će upakiran u fantastično blještavilo predbožićne atmosfere. Kako bi sve posjetitelje dobro zagrijali i pripremili za pravi disko pop maraton , za pravu disko uvertiru provjereni DJ dvojac DJ SISH & DJ SAMMY raspaliti će sa najvećim retro pop i dance hitovima. Na vama je da uhvatite ritam, a nakon odličnog plesnjaka zapjevate na vječne hitove ABBE.

ABBA je band koji nikada ne izlazi iz mode, ABBU vole sve generacije i publika je uvijek iznova gladna njihovih bezvremenskih hitova, pa ni ne sumnjamo da će i ove godine biti odlična atmosfera, a vama savjetujemo da svoje ulaznice nabavite na vrijeme i zakoračite u posebnom prazničnom ambijentu u eru vladavine apsolutnih kraljeva popa ABBE!