Na prepunoj Tvrđavi sv. Mihovila održano Ljetno Yammatovo

by kol 15, 2017Koncerti, Vijesti

Na šibenskoj ljepotici, Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, sinoć se održao jedan od najzanimljivijih ovoljetnih tuluma – ljetno Yammatovo!
Pod zvjezdanim nebom sve generacije posjetitelja mogli su uživati u glazbi Jinxa, Nipplepeoplea, Opolopa i Yammatovih DJ-eva.

Nipplepeople su nas u kratko vrijeme počastili sa dva svoja nastupa, naime nastupili su nedavno kao predgrupa Stereo MC’s također na Tvrđavi sv. Mihovila. Oni su mlada elektropop grupa koju čini tajanstveni zamaskirani dvojac, a njihove pjesme “Sutra“ i “Frka“ koje su digle na noge krcatu Tvrđavu nalaze se na top ljestvicama najslušanijih pjesama, a njihovi koncerti pune dvorane i festivale diljem regije, ali i šire.

Jinx, najpoznatiji hrvatski pop sastav predstavili su se sinoć na Ljetnom Yammatovu između ostalog i sa svojim novim albumom Pogrebi&pomiriši, ali zabavljali su publiku i sa svojim legendarnim pjesmama poput “Ljeto”, “Bye bye baby bye”, “Tamo gdje je sve po mom” i mnogim drugim hitovima.

Na prvom Ljetnom Yammatovu izvan Zagreba za kraj večeri sve posjetitelje zabavio je DJ Opolopo koji je vrtio pomno odabranu i priređenu live fuziju funka, disca i elektra.


S obzirom na posjećenost, zabavu i dobro raspoloženje nadamo se da će nas Ljetno Yammatovo i iduće godine rasplesati na istoj lokaciji.