Na ovogodišnjoj pozornici CMC festivala svoje će nove pjesme predstaviti Alya i Bojan Jambrošić

by lip 5, 2022Domaća glazba, Festivali, Nova izdanja, Vijesti

Slovenska pop zvijezda Alya nakon tri godine ponovo se vraća pred hrvatsku publiku, na ovogodišnje izdanje CMC festivala. Prvim nastupom i ljetnim hitom ‘Sedam dana na moru’ oduševila je publiku i kolege, a sada će se predstaviti ljubavnom baladom ‘Jedan život duže’.

Novom pjesmom nastavila je suradnju s priznatim tekstopiscem Nenadom Ninčevićem, a glazbu potpisuje njezin dugogodišnji kolega i suradnik Raay, nagrađivani slovenski glazbenik i producent. ‘Jedan život duže’ pjesma je o iskrenoj i istinskoj ljubavi koju ne nalaze mnoge, a svi koji ju iskuse, željeli bi da traje barem život duže.

Za snimanje se ekipa uputila na našu obalu, u Zadar i na Dugi otok na kojemu Alya ljetuje od djetinjstva: To je bila moja dugogodišnja želja koja se napokon ostvarila.“ – kaže Alya i dodaje „Snimanje je bilo jako emocionalno jer su glavni likovi u spotu moji jako dragi prijatelji Ante i Mariana Mihić, koji su zaista izvrsno odglumili ljubavnu priču.“

Divna priroda plaže Veli žal, Alyina kuća u Salima i svjetionik Veli rat, bile su lokacije na kojima je snimljena priča ‘Jedan život duže’.

Bojan Jambrošić će se u Vodicama predstaviti modernom pjesmom ‘Tvoja ljubav’, a Bojanov vokalni pečat i pamtljivi refren svakako će pjesmu uvući u uši slušatelja.

‘’Pjesma ‘Tvoja ljubav’ je jedna od onih pjesama koja me je “dobila” na prvo slušanje i to zbog pamtljivog i “zaraznog” refrena. Martin Žunec je autor s kojim sam već prije surađivao tako da sam znao koliko će se potruditi i što očekivati.’’ – rekao je Bojan. 

S obzirom da se Bojan u zadnje vrijeme intenzivno bavi animacijama, predstavama i pjesmama za djecu, sad je odlučio predstaviti nešto novo svojoj vjernoj publici koja Bojana prati još od njegovih ranih glazbenih početaka: ‘’Iako se zadnjih nekoliko godina intenzivno bavim animacijom, dječjim pjesmicama i predstavama te svojim serijalom “JOJO i LIJEPE RIJEČI’’ koji se svakodnevno prikazuje na HRT 2 definitivno nisam zaboravio na publiku koja me prati već duže vrijeme koja i dan danas pjeva moje pjesme “Ne govori da me znaš”, ‘’Preko ruba vremena” i ostale. Ova pjesma je prvenstveno za njih, a naravno i za nove naraštaje koji su me tek počeli pratiti koliko preko radia i tv-a toliko još više i na društvenim mrežama.’’

Tekst i glazbu za pjesmu ‘Tvoja ljubav’ potpisuje Martin Žunec, a aranžman i miks MŽ Produkcija. Kadrove spota režirao je također Martin Žunec, a za kamerom se našao Tonko Horvat.

‘’Pjesmu ću izvesti na CMC festivalu koji jako volim jer je tamo uvijek super atmosfera i puno dobre energije, a to je bio prvi festival u početku moje karijere na kojem sam osvojio i nagradu publike. Spot za pjesmu također potpisuje Martin Žunec sa svojom ekipom jer tko će bolje znati kako je najbolje vizualno prikazati pjesmu nego sam autor teksta i glazbe. Velika zahvala ide i prekrasnoj Ana- Marii koja se pojavljuje u spotu i njemu je donijela jednu novu notu.’’ – rekao je Bojan.