Podijeli objavu

Slovenska pop zvijezda Alya nakon tri godine ponovo se vraća pred hrvatsku publiku, na ovogodišnje izdanje CMC festivala. Prvim nastupom i ljetnim hitom ‘Sedam dana na moru’ oduševila je publiku i kolege, a sada će se predstaviti ljubavnom baladom ‘Jedan život duže’.

Novom pjesmom nastavila je suradnju s priznatim tekstopiscem Nenadom Ninčevićem, a glazbu potpisuje njezin dugogodišnji kolega i suradnik Raay, nagrađivani slovenski glazbenik i producent. ‘Jedan život duže’ pjesma je o iskrenoj i istinskoj ljubavi koju ne nalaze mnoge, a svi koji ju iskuse, željeli bi da traje barem život duže.

Za snimanje se ekipa uputila na našu obalu, u Zadar i na Dugi otok na kojemu Alya ljetuje od djetinjstva: To je bila moja dugogodišnja želja koja se napokon ostvarila.“ – kaže Alya i dodaje „Snimanje je bilo jako emocionalno jer su glavni likovi u spotu moji jako dragi prijatelji Ante i Mariana Mihić, koji su zaista izvrsno odglumili ljubavnu priču.“

Divna priroda plaže Veli žal, Alyina kuća u Salima i svjetionik Veli rat, bile su lokacije na kojima je snimljena priča ‘Jedan život duže’.

Bojan Jambrošić će se u Vodicama predstaviti modernom pjesmom ‘Tvoja ljubav’, a Bojanov vokalni pečat i pamtljivi refren svakako će pjesmu uvući u uši slušatelja.

‘’Pjesma ‘Tvoja ljubav’ je jedna od onih pjesama koja me je “dobila” na prvo slušanje i to zbog pamtljivog i “zaraznog” refrena. Martin Žunec je autor s kojim sam već prije surađivao tako da sam znao koliko će se potruditi i što očekivati.’’ – rekao je Bojan. 

S obzirom da se Bojan u zadnje vrijeme intenzivno bavi animacijama, predstavama i pjesmama za djecu, sad je odlučio predstaviti nešto novo svojoj vjernoj publici koja Bojana prati još od njegovih ranih glazbenih početaka: ‘’Iako se zadnjih nekoliko godina intenzivno bavim animacijom, dječjim pjesmicama i predstavama te svojim serijalom “JOJO i LIJEPE RIJEČI’’ koji se svakodnevno prikazuje na HRT 2 definitivno nisam zaboravio na publiku koja me prati već duže vrijeme koja i dan danas pjeva moje pjesme “Ne govori da me znaš”, ‘’Preko ruba vremena” i ostale. Ova pjesma je prvenstveno za njih, a naravno i za nove naraštaje koji su me tek počeli pratiti koliko preko radia i tv-a toliko još više i na društvenim mrežama.’’

Tekst i glazbu za pjesmu ‘Tvoja ljubav’ potpisuje Martin Žunec, a aranžman i miks MŽ Produkcija. Kadrove spota režirao je također Martin Žunec, a za kamerom se našao Tonko Horvat.

‘’Pjesmu ću izvesti na CMC festivalu koji jako volim jer je tamo uvijek super atmosfera i puno dobre energije, a to je bio prvi festival u početku moje karijere na kojem sam osvojio i nagradu publike. Spot za pjesmu također potpisuje Martin Žunec sa svojom ekipom jer tko će bolje znati kako je najbolje vizualno prikazati pjesmu nego sam autor teksta i glazbe. Velika zahvala ide i prekrasnoj Ana- Marii koja se pojavljuje u spotu i njemu je donijela jednu novu notu.’’ – rekao je Bojan.