Podijeli objavu

Od subote, 15. rujna na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) u 19.15 sati započinje emitiranje nove glazbene emisije Glazbeni Top20. Svake subote u večernjem terminu emisija će donositi pregled top ljestvice najaktualnijih singlova hrvatske glazbene scene.

U svakome izdanju četrdesetpetominutna emisija će ugostiti dva glazbena gosta koji će se osvrnuti na trenutnu ljestvicu te kroz razgovor otkriti sve novitete svog rada i prokomentirati tjednu ljestvicu. Uz najemitiranije pjesme hrvatske glazbene scene, u opuštenom ugođaju te uz zanimljive razgovore i zabavne igre, gosti će komentirati i sadržaje s društvenih mreža kako bi gledateljima približili život i rad hrvatskih glazbenika.

Ljestvica je sastavljena od najemitiranijih pjesama proteklog tjedna u radijskom eteru koje se prate putem servisa FokusKontrol. Sustav FokusKontrol na dnevnoj bazi bilježi emitiranja na 135 hrvatskih radio postaja i jednom tjedno prikazuje precizne rezultate emitiranja na temelju kojih se formira tjedna top lista najemitiranijih singlova.

Kao voditeljicu emisije Glazbeni Top20 upoznat ćemo mladu, lijepu i talentiranu Anamariju Stišćak kojoj je ovo prvo pojavljivanje na malim ekranima.

Emisija je novi projekt Unisona – Hrvatskog glazbenog saveza koji nakon uspješne realizacije glazbene emisije PopRock.hr koja se od svibnja 2017. godine na HTV-u emitira svakoga radnog dana, nastavlja s ciljem promicanja i popularizacije hrvatske glazbe.

Glazbenu emisiju Glazbeni Top20 možete pratiti subotom na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) s početkom u 19.15 te na mobitelima, računalima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi.