Podijeli objavu

Natjecanja na Dori i Eurosongu su, jednom od najzaposlenijih skladatelja, Tončiju Huljiću itekako poznati, a ove je godine na natječaj poslao dvije pjesme koje su se našle među šesnaest odabranih.

Nepogrešivog instinkta, Tonči Huljić je odabrao mlade pjevačice za ovaj prestižni projekt HRT-a. S pjesmom “Indigo” prošla je Domenica koja je simpatije publike osvojila s nekoliko hitova “Kad sam s tobom”, “Ljubavna limunada”, “Vidi se iz aviona”, “Mi protiv nas”, aktualnim “Baš, baš”, a prošla je i pjesma “Tower of Babylon” u izvedbi Lorene Bućan. Lorena je talentirana, mlada pjevačica iz Mravinaca kraj Solina koju je Tonči zapazio na natjecanju RTL-ovog showa “Zvijezde” prošle godine. Natjecanje za Doru je njihov prvi zajednički projekt.

“Tonči me nazvao i ponudio mi pjesmu. Privukli su me njen ritam koji će zahtijevati i plesni pokret i njen moderan aranžman, a svakako je dodatni izazov to što ću pjevati na engleskom. Koliko sam imala prilike vidjeti neću biti jedina. Za mene je ovo još jedno veliko iskustvo i nadam se kako neću iznevjeriti očekivanja”, rekla je Lorena.

Pripreme za Doru u punom su jeku, a samo natjecanje bit će kruna trodnevne svečanosti nazvane Glazbeni dani HRT-a koji će se održati od 14. do 16. veljače u kvarnerskoj prijestolnici glazbe, Opatiji.